Miiirvaaa derya61_ tekrar kan vermedim cünkü gittigim doktor bir hafta daha bekleyip hastaneye gitmemi ve orda hamilelik seruvenine devam etmeni istiyorum dedi. İlk gittiginde tekrardan kan isterler veya ultrasyon ile bakarlar daha rahat edersin dedi. O yuzden suanlik son degerim 210,4
derya61_ Benimde ilk hamileliğim 5 hafta şuan en son salı 1800 çıktı senin reglide üstüne görmüşsün rwg zamanı arttı bwnim betam 42yle başlamıştım İnsaALLAH keseleri, atışları görürüz çok korkuyorum dış gebelik vb. Den
Miiirvaaa derya61_ kan değerine göre hamileliğim doktorun dediginden sonra tahminim 5+4 diye dusunuyorum. Benim de en buyuk korkum dis gebelik olması. İnsallah guzel haberler sonuclar aliriz. Pazartesi ogrenicez bakalim herseyi siz ne zaman gidiceksiniz hastaneye veya gittiniz mi
Miiirvaaa derya61_ benim sadece suanlik kese gorundu canim kese boyutu felan guzel cikti alttan muayene ile bakabiliriz isterseniz dedi de pek istemedim 2 hafta sonrasina randevu ile tekrar gidicem insallah o gun goruruz bebisi de
Miiirvaaa derya61_ kese boyutunu tam net soramadim ama haftaliginla kese boyutun ayni gidiyor dedi. Bebek goremedigi icin bakalim isterseniz iciniz rahat etsin diye dedi ama daha kucuk zaten ileri ki haftalar da insallah gozukur alttan muayeneyi pek istemiyorum korkudan dolayi