Meltems53 Mustafayigitvebeytugannesi evet doktor da hiç zorlanmadı bakarken sağolsun kocaman açmıştı bacaklarını 🙈 bende pipisi olduğunu düşünüyorum ama kordon mu diye bi sorayım dedim 😊
_nur2121 Mustafayigitvebeytugannesi Gördüğünüz resimde ters belki o yüzden belli olmamıstır onuda cevirdim bide önceki görüntülerini de attım şimdi 🙃
Mustafayigitvebeytugannesi _nur2121 kız telefonu çevirdim de baktım 😂 ama şuan ki biraz daha iyi. Erkek bebiş.
HD1- eknsnsr98 @gunel91 @aysimaaturkann Bizede bakar mısınız. Ben nerde cinsiyet tahmini görsem oraya atlıyorum 😅
_nur2121 Mustafayigitvebeytugannesi ### Teşekkür ederimm etrafımda herkes rüyasında erkek çocuğum olduğunu görmüş bende erkek hissediyorum ama doktorum kız diyo detaylıdan sonra ikna olurum heralde 😂
Mustafayigitvebeytugannesi _nur2121 kendini sakliyosa benimkide 19+5 olana kdar göstermedi kız sandım erkekmis üçüncü oğlan 😂😂😂
_nur2121 Mustafayigitvebeytugannesi Yaaa maşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlısıyla benimkide erkektir bayılıyorum erkek çocuklarına 🥲
Mustafayigitvebeytugannesi _nur2121 bende kız çocuklarına bayılıyorum ama Allah’ım 3 erkek nasip etti inşallah size de nasip etsin o zman. 🤲😊
Mustafayigitvebeytugannesi babyboy23 kız bebiş ilk resmini hatırlıyorum erkek gibi görüntüsü vardı ama kıza dönmüş ya maşallah 😊 🌺 🤗