mami6 @Mustafayigitvebeytugannesi maşallah sende baya doğru tahmin yapmissin👏 banada bir tahmin bulur misin? yukarıda benim
Gunisigim Mustafayigitvebeytugannesi Doktor erkeğe benzetti ama sen nasıl anlıyorsun cnm nereden bakıyorsun 🙈😍
Mustafayigitvebeytugannesi Gunisigim kafa ve kemik yapısına bakıyorum canım ama tabi benimki sadece tahmin doktorun dediği daha doğru 😊
mami6 @"Mustafayigitvebeytugannesi teşekkür ederim🌹 bakalim iki kisi Kız demis ve sen ve daha çok kisiler nuba göre erkek demis💕
Mustafayigitvebeytugannesi _nur2121 canım kusura bakma yeni gördüm bazen gözümden kaçıyor birçok kişi sorunca cevapladım sandıklarımi bakıyorum yazmamisim. Bebiş erkek gibi geldi bana ama tam belli olmamış ultrason resminde. Başka resmi var mı. 🌺😊
Meltems53 Mustafayigitvebeytugannesi Merhaba bizim bebek erkek bacak arasındaki şey cinsel organı değil mi yoksa başka birşeyi mi ☺️
_nur2121 Mustafayigitvebeytugannesi Gördüğünüz resimde ters belki o yüzden belli olmamıstır onuda cevirdim bide önceki görüntülerini de attım şimdi 🙃
Mustafayigitvebeytugannesi Meltems53 kordon olamaz sanmam öyle olmuyor canım daha kalın oluyor diye biliyorum seninki resmen anne ben erkeğim erkek diye açmış meydana pipisini 😂😂😂
Meltems53 Mustafayigitvebeytugannesi evet doktor da hiç zorlanmadı bakarken sağolsun kocaman açmıştı bacaklarını 🙈 bende pipisi olduğunu düşünüyorum ama kordon mu diye bi sorayım dedim 😊