Burcuuuuu Gulsummldr valls ben 36 giyiyorduö yine 36 aldım kalıbı biraz büyük az bol bile geliyor cok rahat 😁
Gulsummldr desagr evet arkadaşımda onu tavsiye etti ama ayak parmakları şişiyo ya. Rahat ediyolar mı onla?
desagr Gulsummldr Evet zaten tabanı memory foam ben geçen sene botlarını da almıştım bu sene de giyerim diye düşünüyorum. Sporlarını da hala çok rahat şekilde giyiyorum resmen yastık gibi
Gulsummldr Aysehatun parmaklarımı sıkıyo ayakkabı. Araları yara oldu olacak neredeyse. Zaten 39 giyiyorum. Ne giyecegim merak konusu 😁
Maviii Gulsummldr çalışıyorsan sandalet giyebilirsin iş yerindeki patronunla konuşup, benim şişmedi ayaklarım hala spor ayakkabılarımı giyiyorum. senin ayaklarının şişme sebebi çalıştığın için ayakta kaldığın için şişmiştir
PnRTurK53 Gulsummldr tek olduğumu düşünüyordum 😅 ben bide normalde zaten 40 giyiyorum düşün kocamın ayakları 41,5 onun sporlarını giyiyorum 😂🤭 napayım valla zaten çoğu spor ayakabımız aynı hem onda hem bende var ama düğün dernek olcak diye aklım çıkıyor yazı zaten terlikle geçirdim allah kurtarsın hepimizi bi avazda inşallah doğumdan sonra düzeliyordur yoksa kocama göre yaşamımı koca ayak olarak geçireceğim 😁
Gulsummldr PnRTurK53 daha yeni yeni şişiyor ayaklarım. Yazı normal ayakkabılarla atlattık. Ama şimdi ayakkabı giymek zulüm 😐
umranozby Gulsummldr kac aydır terlik giymek zorunda kaldım 39 dan 41 e cıktı 😣 havalar soğudu ve ben hala terlik giyiyorum doğuma az kaldı oyuzden ayakkabı almak istemedim 😨 en cok spor ayakkabilarimi ve alyansimi ozledim 🙋♀️
lavitaebella umranozby ben de ilginç hala alyansımı takıyorum,hiç sorun olmadı ama ayak bileklerim şişiyor son bikaç haftadır. O da ayakta kalmaktan(mecburiyetten)nike spor ayakkabı giyiyorum ama bileğime oturduğunu hissediyorum gün içinde,yine şişiyor😐
Gulsummldr umranozby alyansım ilk defa bugün zor girdi parmağıma. Canım alyansım. Unutunca eksik gbi oluyorum. Nasıl geçiyo alyanssız 😊
PnRTurK53 Aysehatun bu el ağrısını anlamaya çalışıyordum sabahları ağlayacağım neredeyse ya parmaklarım alyansı falan geçtim takmayı açarsam mutlu oluyorum 😅
Aysehatun PnRTurK53 ay resmen beni anlattın canım ya aynı durumdayım alyansım kucuk parmagima oluyor o derece son hafta doktorum normal diyor sabaha karsi 6,7 gibi ayni saatte parmaklarimi acamiyorim acayip bi agri bi yanma hissi agladim ilk zaman olunca bir haftadir boyle 😩😢😓 kac haftaliksin bu arada canim ben 37+5
CansuOztomurcuk desagr Valla başka hiçbir ayakkabıyla rahat edemiyorum Skechers’dan başka. Hamilelikten önce de giyiyordum. Bir süredir 1 numara büyük aldık onu giyiyorum. Son iki ay zaten onunla idare edeceğim.
PnRTurK53 lavitaebella valla ne mutlu sana canım kendi alyansım hiç bir şekilde olmuyor eşimin alyansını aldım onuda takamıyorum artık düşün yani 😅 gebelik şekerim var gerçi herkes normal diyor bu sebeple ama hayırlısı
PnRTurK53 Aysehatun 36+4 olduk canım bugün itibariyle ağlamalık ama ya ağrısı çok kötü ben utanıyorum artık doktora şuram ağrıyor demeye bir dönemde kuyruk sokumunda bir ağrı yaşadım onda gören halime acırdı yani annelikte bu yönleriyle kutsal işte rabbim son günlerimiZi güzel geçirmeyi nasip etsin inşallah 🙏sağlıkla alalım kucağımıza
Seydaalp Gulsummldr canım benim ayaklarım da çok şişyordu ve hiç bi ayakkabım olmuyordu kışı bile spor ayakkabıyla geçirdim tiger ayakkabı gibisi yok tavsiye ederim 5 ay oldu Doğum yapalı hala olmuyor ayakakabılarım düzelir mi bilmiyorum 😞