agaadfsdqqaa Zeynep_sinemm benim daha düşük çıkmıştı hiç korkmayın dua edin her şey güzel olacaktır ♥️
Melekavsr Zeynep_sinemm 1500 ü geçmiş canım kimyasal olmaz. Ben kimyasal yaşadım zaten tutunamıyo 300-400 lerde düşüyo hiç korkma.
Selinms Zeynep_sinemm ben 3 unde 196 gormusum 10 unda tekrar gittigimde 5001 olmus ama bence sizin degerinizde iki gunde bir iki kati olacak sekilde arttigi icin sorunsuzdur allahin izniyle💕
Kadriye28 Zeynep_sinemm tabi ki ya ben Allahtan biraz sabrediyorum 10 hafta bekliyorum kız 20 önce kalbi durmus diyor bana ama 5 gün önce kalbini gördük sen düşün gormesem inancsm
Rabia_91 Kızlar merhaba, aranıza yeni katıldım 💕 adetim gecikince hastaneye gidip kan verdim, hamile olduğumu öğrenince doktora gittim, minicik bi kese göründü 🤭 5+2 de öğrendim. Cuma günü tekrar gidicem, kalp atışını duyarmıyım ki? 6+4 oluyor 🥰
gucluanne80 Rabia_91 canımmm aynıyız bende perşembe günü gideceğim kalp atışı için inşallah duyarız ♥️🥰
gucluanne80 Rabia_91 ay canım çok şükür bende duydum sanada çok sevindim canım birinci level i geçtik sanırım 😊😇
Rabia_91 gucluanne80 çok şükür. Benim kahverengi kanamam var dünden beri ara ara, doktor bişey yok diyor progesteron verdi, inşallah bi sıkıntı yoktur.
gucluanne80 Rabia_91 yok canım onu sıkıntı etme olabiliyormuş doktor da bana soruyor her gittiğimde oluyor mu diye