Zeynep_sinemm Kadriye28 ay bugün gece hiç uyumadım midem çok yandı bulandı şimdide belim ağrıyor kasıklarım ağrıyor yerleşiyor heralde 😂😂😂
Zeynep_sinemm Kadriye28 geceleri uyuyamıyorum gündüzleri gözüm uykudan acilmiyo böyle iş yapmaya üşeniyorum göz kapaklarım falan kapanıyor 😂😂😂
Kadriye28 Zeynep_sinemm muhakak git derim iyi bir doktor bul benden sana tavsiye kız bana kimyasal dedi artislarim çok güzeldi devletten çok canım yandı 😑
Zeynep_sinemm Kadriye28 hahahahhaha valla bende uyuyamıyorum kalk ben uyuyamıyorum diyorum veya acikiyorum bir yerim falan ağrıyor ikide bir uyandiriyorum benimki de yakında kovar gibime geliyor 😂😂😂😂
Kadriye28 Zeynep_sinemm ahahahahah Allah seni bende daha 4 aylık evli yeni olcam adam bırakmıyor kız napim sabaha kadar oda uykusuz kalıyor benle 😂
derya61_ Bende 5.hafta daha belirti yok bir geçen hafta kasıklarım ağrımıştı şuan göpüs ağrım var sadece
Kadriye28 Zeynep_sinemm tabi ki ya ben Allahtan biraz sabrediyorum 10 hafta bekliyorum kız 20 önce kalbi durmus diyor bana ama 5 gün önce kalbini gördük sen düşün gormesem inancsm
yumamiii Zeynep_sinemm dış gebelik olamaz zaten keseyi gördüyse. Dua edin çok buraları ve interneti okumayın kötü süşünüp kötüyü çekmeyin. Ben de 5+3 lüğüm nasipte varsa doğacak sağlıklı şekilde ama kendinizi strese sokarsanız daha kötü olur
Zeynep_sinemm yumamiii internet beni çok korkuttu bide doktur biraz umutsuz gibi konuştu tam net konuşmadı onunda etkisi vardı bugün daha iyi düşünüyorum
Zeynep_sinemm derya61_ onu bana söylemedi rahim kanlismis sağlıklı gebelik gibi görünüyor dedi tam net bir şey demedi 5+4 günlükken gitmistim ben