Yaseminturan_ EmineDefneGokce Canımmmm benim🥹o kadar şaşkınım üzgünüm ki her sey Allahtan biliyorum ama çok korkuyorum inşAllah biraz daha tutabilirler🤲🏻
Yaseminturan_ EmineDefneGokce Kuzum suan açıklığım artmamıs hala 1 cm ama rahim azğı boyu sınırda nst de cok cok az sancı çıkıyor bende pek hissetmiyorum ağrı sızı önlemeye çalısıyorlar iğne serum ilaçlar enfeksiyon cıktı birde onu bitirmeye çalışıyorlar 🥹
Svlyk Yaseminturan_ Bütün gelişimini tamamlayarak zamanında sağlıklı ve kolay bir şekilde kucağınıza alırsınız insallah🤲🏻💖 Allah yardımcınız olsun 🤲🏻💐
Yaseminturan_ EmineDefneGokce canım annem de o babaannesi geliyor bugün bizim eve gececekler bende hala buradayım sevkim yapılabilir belki cam sakuraya
Eylulperisi Yaseminturan_ ALLAHİM sağ sağlım kucağına almayı nasip etsin inşallah kuzucuk vaktinde sağlıkla gelir 🤲🏻🤲🏻
teacherozlem Yaseminturan_ teşekkür ederim şu an iyiyiz hamd olsun kızım 17 gün kaldı küvözde bu haftasonu çıktı şükür, ciğer geliştirici yapıldı öncesinde. Benim zaten çok sıkıntılı bir gebelik yaşadım açılmam oldu sancılar başladı durduramadık bebeği