Btlll07 111 kg la hamile kaldım ilk 3 ayım çok zor gecti 105 e düştüm suan 19+2 olduk sadece 1.300 kg almışım ve bu ara iştahım çok acık ve benimde tiroid problemim var çalışmıyor çok kilo almaktan korkuyorum🙄
benimmdunyamm Tusami ben 113 kılo ile hamile kaldım hemen erken haftalarda şeker çıktı diyet insülin devam ettim doğuma 100 kilo ile girdim doğumdan sonra 92 düştüm
Eda3215 Tusami Bebek anne karnında beslenmemiş 1 ayda 50gr almış o nedenle erken sezeryan olacağım 37.hafta yani bu Salı :( 2.5 kg doğacak.
Tusami Eda3215 37 de tüm organ gelişimi tamamlanmış oluyor, haftası sorun değil , biraz az kilo almış ama doktorda söylemiştir 2,5 kilo tehlikeli değil. Doğduğunda senin sütünle sevginle toparlar hemen annesi sen hiç üzülme 🥰
ilzannliy Tusami yok öyle bir kilo bahsi geçmedi doktorda, belki ilerleyen haftalarda olur bilemiyorum 🤷🏼♀️
beybito27 Tusami ben de 111 ile hamile kaldım. 24 haftaya kadar kilo almadım. Ondan sonra bebekle birlikte kilo da artıyor. 33.haftadayım 8 kilo aldım
Misketlimonum Nurcangurbuz Nurcangurbuz merhaba doktorunuz kiloyu sebep gösterip normal doğum zor olabilir dedi mi ?