Tusami Gulsahponcik Neeeeey yarım ayva mı 😂😂😂 kız canı tatlı isteyince kime yeter yarım ayva 😄ayva yesem benim karnım acıkır bide😂😂
Gulsahponcik Tusami ağlaya ağlaya ayva yiyorum bazen 😂😂😂 şeker yüklemesini atlatalım sonrası daha güzel olacak inşallah 🤭
Tusami white_flower emzirmek için mi aldın ? Ben ilk gebeliğimde kiloyu doğumdan sonra aldım süt yetmiyor diye diye 😓 100 den aşağı düşmeye çalış , kilo çok zorluyor insanı
white_flower Tusami emzirmek için almadım insilin direncim yüksek gaz yapıyor diye dogru düzgün birşey yemedim bile insülin direncini bir araştır derim ne kada rcok zor kilo verildiğini öğrenirsin bu şekilde
Tusami Busel işte ben ona hiç dikkat etmedim, ama artık etmeliyim .iştahım hiç yoktu benimde , kusmadım ama çok bulantım oldu yiyemedim, şimdi şimdi yiyorum işte
Busel Tusami aynen kuzum benim ilk 18.haftaya kadsr çok zordu günde 4 5 kere kusma vardı anca düzeldi ama fazla yediğim an yine vücudum istemiyor çıkarıyorum kendini olc tart dikkat et kilo umrum degil tek umrum doğumum kolay geçsin o yüzden bebisinin sagligini düşünüp hareket etmeni öneririm ne kadar dengelersen o kadar iyi oturup orta boy pizza yediğim de oluyor ama ertesi gün hemen denge🥲🥰
Seevviilll 92 ile hamile kaldim ilk 4 ay 4 Kilo verdim suan 38+3 dün doktorda 97 Kilo geldim cokda dikkat ettigim söylenemez 😅😅 100 görmeden dogursam bana yeter 😅
Eda3215 Tusami 96 kg ile hamile kaldım yememe içmeme dikkat edeyim derken bebegimi besleyemedim 37.hafta yani bu salı sezaryen olacağım. Şu an 100 kg dayım.
Eda3215 Tusami Bebek anne karnında beslenmemiş 1 ayda 50gr almış o nedenle erken sezeryan olacağım 37.hafta yani bu Salı :( 2.5 kg doğacak.