Tusami Milosee almamışsın zaten , rahat verirsin, inşallah bende o haftalara geldiğimde senin kadar almış olurum
Milosee Tusami benden daha az alırsın inşallah 🌹🌹🌹 bebeğimiz sağlıklı olsun da boşver kilolu zayıf 😍😍🥰🥰🌹🌹
Gulsahponcik Tusami 95 kilo ile hamile kaldım 97 ye çıktım bir anda sonra diyetisyen ile devam ettim şimdi 14 haftalık 91 kiloya düştüm 🥰 inşallah çok fazla almadan bitiririm hamileliği
Tusami Gulsahponcik çok iyi gidiyorsun, ilerleyen haftalarda iştah biraz açılıyor dikkat et👍 Diyetisyen işe yarıyor galiba
Patricia Tusami 32+3üm 78 ile hamile kaldım şu anda 93üm 🫣 ama dert etmiyorum oğlum sağlıklı olsun ben bir şekilde veririm bu kiloları
Summerwine Tusami evet ya işte bende doktor zoruyla daha iyi motive oluyorum tabi birde para verdim diye de bozmak istemiyorum 🤣
Tusami Asliormanci bende öyle düşünüyorum, 20.21. haftadan sonra alınmaya başlıyor kilo, iştah da açılıyor, dengeyi sağlamazsak top gibi yuvarlanırız, kilo verilirde zaten fazla kiloda kalmışız , son haftalarda yürüyememek var nefes alamamak var 😓
Senametinn Bende 76.4 ile kaldım. Şuan 83üm 27. Hafta daha 🥹 Sağlık olsun, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allah🤲🏻 İnşallah buradaki herkes doğumdan sonra daha dahaaa fit olur 🥰
Bilgeszr @“Tusami”# Tusami aynen zayıflar daha cok alıyor bn 2 kızımda da 12 /8 kılo almıstım hemen de vermiştim bklm bunda ne yapcam
berencisil_ Tusami bende 88 ile kaldım şuan 107 35 haftalığız ilk zamanlar çok hızlı kilo aldım ama ne bende ne bebekte bişey yok çok şükür oyüzden önemide yok bence 😊
kakara 90 la hamile kaldım 87 kgyum insülin kullanıyorum dun detaylı usg vardı dr baya karnımı ağrıttı kilolusun yagın cok gormuyorum vs dedi yasadıgım şehrin en iyi cihazı kendisiydeymış ben gormezsem kımse görmez va bı suru sey dedi kilo alma en fazla 5 kg alacaksın dedi şuan karın etlerim o kadar çok ağrıyor ki
Tusami kakara bende iki hafta olacak detaylıya girdim perinatolojide. Doktor dedi ki normalde 8 cm mi dedi milim mi dedi bilmiyorum ama benim 16mış, yani iki katı , o yüzden zor muayene fln dedi, çok şükür herşeyini gördük ama aynen dediğin gibi karnım nasıl acıdı 😓
Gulsahponcik Tusami diyetisyen çok ile yarıyor hamile diye hiç acımıyor valla 😂 hocam çok tatlı çekiyor canım diyorum yarım ayva yiyebilirsiniz diyor 😂😂