1mucize Alimenur doğru👍🏻 ama üşengeçliğim tutmuş bugün. Yemek yapmamak için kayınvalidemlere gitmeyi düşünüyorum🤞🏻😂 Benden sonraki yaz tatil planını şimdiden düşünüyor.
bebek_firarda 1mucize doğru. Ben düşünüyorum ama eşim düşünmemekte ısrarcı😂 benden sonraki bugün tembellik yapmak istiyo 🤭
Mustafayigitvebeytugannesi Gayenura ahh keşke nerde 2 bebe biri de karnım üç bebeyle nerde uyuycam 😂😂 biri 5 yaşında biri 13 aylık karnimdaki 19+6 haftalık 😂😂 alttaki de benim gibi üçüncüye hamile 😂 kendimi avutuyum.😂😂😂
Mustafayigitvebeytugannesi Gayenura aahahaa aşk olsun kız burda ben bebe peşinde koşuyom hiç oturmuyolar sen orda uyuyon 😂😂
Ysmnrn Bir kimyasal bi dis gebelik ve simdi 20. Haftadayiz bence tuttu :) Benden sonrakinin kizi var :) ve ilk heyecani 🥰☺️
Mucize_ikizler123 Ysmnrn evet iki tane kızım olucak ve ilk heyecanım doğru 🥰 benden sonra ki erkek annesi ve doğumuna az kaldı 🥰
catandgirlmom Ysmnrn eveett işk bebeğim ve kız olacak 🌸🌸 allahın izni ile inşallah, bir sonrakinin de oğluşu olacakk
atlassmommm catandgirlmom eveet 39 günümüz kaldı oğluşumu bekliyorum 🥹 alttakinin bir kızı var ve ikinciye hamile 🤰
eknsnsr98 usenmedimyaptimbirvelet bilemedin canım 13 haftalık hamileyim alttakinin çok mide bulantısı olmuş 😂
Minigim38 eknsnsr98 5 ay boyunca hemde hiç evime bile giremedim 😕 alttaki kişinin canı tatlı şeyler istiyor😁