Leylaberk catandgirlmom benden sonra ki yazam da kız annesi ve mide bulantısı çekiyor ilk zamanları olduğu için 🤣
mervenoluyoruz Leylaberk bilemedin erkek annesiyim ve 8 aylığım 🤣 Benden sonrakinin bebişinin cinsiyeti erkek ve 2. Trimester da.
Zuzu6901 Deletedmom_21 anam tam bildin, hem de ne fesat 😂😂😂😂 benden sonrakinin eşi tam bir ana kuzusu 😁
D_Banutoklu Zuzu6901 Ayy iyiki bilemedin çok şükür öyle değill😅🙈❤️ Bence benden sonraki ikinci çocuğuna hamile🤭🤷🏻♀️
melegimhosgeldin1 Zehradmrci Bilemedin 😂😂 4aylik hamileyim. Benden sonraki anne bebeğini çok kiskaniyo🤭🌹
Gulaybayer melegimhosgeldin1 Yaaa bildin 😂 kabul edeyim birazcık kıskançlık oluyor eşim çok üstüne düşüyor tabi bir yandan mutlu ediyor da bu beni işte 🤷🏽♀️🤣🤣🤣 Tahmin ediyorum benden sonraki annenin 2. Çocuğu ve erkek ☺️
Alimenur Gulaybayer bilemediiiin ilk çocuğum ve daha cinsiyeti belli deil Benden sonrakiiii akşam menüsünü kafasında kuruyor
1mucize Alimenur doğru👍🏻 ama üşengeçliğim tutmuş bugün. Yemek yapmamak için kayınvalidemlere gitmeyi düşünüyorum🤞🏻😂 Benden sonraki yaz tatil planını şimdiden düşünüyor.