Ezo667 bazen çok stres yaptığımızdan bazen de mevsimsel değişiklikten dolayı adet gecikmemiz olabiliyor geçen ay aynı durumu ben de yaşadım 15 gün kadar bir gecikme söz konusu oldu ve hiçbir zaman adetim gecikmezdim gebelik planladığım için de sürekli kafam oraya gidiyordu daha çok stresli oluyordum çok kez test yaptım negatif çıktı kan verdim yine negatif çıktı ama bir türlü de adet olmuyordum gebelik belirtinde yoktu artık kafayı yemek üzereydim yani ya adet olayım ya da hamile olmuş olayım diye dua ediyordum kan verdikten 6 gün sonra da lekelenme şeklinde oldu 7 gün sürdü 7 gün boyunca sadece leke geldi hiç kan gelmedi o şekilde oldu yani büyük ihtimal çok stres yaptığım için bu kadar gecikme yaşadım. Bir dahaki ay adet olduğumda o lekelenmenin acısı da çıktı çok şiddetli şekilde göğüs hassasiyetim oldu ve hamileyim zannettim çünkü göğüslerim hiç bu kadar şişkinli hassas olmamıştı geçen ay lekelenme şeklinde olunca bu ayda acısı çıktı şu an ovulasyon testi kullanıyorum henüz yumurtlama görmedim kafayı da takmamaya çalışıyorum hatta bu ay hiç kafama takmadım diyebilirim her şeyin bir zamanı var biz ne kadar çok düşünür stres yaparsak bu süreç bence daha da çok uzayacak o yüzden akışına bırakmak gerekiyor kusura bakmayın birazcık uzun oldu 😌