Selmanur10 Ben daha 14+2 deyim ama ben çok acıkıyorum özelikle geceleri sabahı sabah ediyorum yemediğim de 10 defa uyanıyorum ve daha çok erken değil mi acikmalar son haftalarda olur derler 😇
evin_bozkurt Selmanur10 tam bilgi sahibi değilim ama ilk haftalarda gidip gelebiliyor iştah bence son aylarda daha çok artıyor sanırım 😊
Mihri26 Selmanur10 ilk haftalarda bende öyleydim ben aldığım vitaminlerden dolayı olduğunu düşünüyorum sonra bünye alışıyo tabi
evin_bozkurt Irem34_52 yok ben hamile kalmadan önce de zayıftım iştahım da şimdi ki gibi çoktu sabah kahvaltılarında iki ekmek yediğimi bilirim gerçi şimdi de öyleyim de 😅
Irem34_52 evin_bozkurt demekki bünye meselesi herkrs çok yesede çok kg alcak diye bişey yok demekki ama benim doktorum bana inanmıyo cok yiyosun yeme diyo 😵💫
Aybukedg evin_bozkurt 34+3 olduk biz de. Dünyaları yiyorum sonra gece mide yanmasından uyuyamıyorum. Her gece diyorum ki yarın dikkat edicem yemicem sonra gelsin çikolatalar gitsin börekler 😄
evin_bozkurt Aybukedg hamile kaldığımdan beri çikolata yememişim illa ekmek yemem gerekiyor yoksa doymuyorum 😂 akşam olan mide yanmalarından bahsetmek istemiyorum bile süt ile dolaşıyorum evin içinde
AdinsMom evin_bozkurt ben yemek yediğim sırada açlıktan karnıma ağrı giriyo asla doymuyorum lokmamı yutarken bile çok açım yarım saatte bir bişey yiyorum mideme ağrı yapıyo yemeyince de tekme yiyorum 😂
Mom-babyyy evin_bozkurt bende acikiyorum da o kadar değil 3 dürümü nasıl yedin kız bide üzerine tatlı yemişsin 😂😂😂
evin_bozkurt Mom-babyyy hiç bilmiyorum hayır gaza falan da gelmedim o saatte yani gerçekten açtım canım çekti 😅
Mom-babyyy evin_bozkurt canın cekmisse ye canım bende büyük konuşmayın canım çekti mi birseye kendine engel olamıyorum 😂
Gulugulu 13+5 haftalığz brnim iştah bi gidiyo bi geliyo normalmidir sizce? ilk hamileliğim bu iştahımı nasıl açayım yani beebeğe zarar gelmesinden korkuyorum düşüünün mecbur bişey yiyorum ki doktorumun yazdığı vitaminleri ala bileyim diye
evin_bozkurt Gulugulu hiç sıkıntı yapmayın iştah o haftalarda gidip gelir ( bende de öyle oluyordu ) şu an durduramıyorum kendimi
123esr_ Gulugulu ben 12 haftalığız sürekli acıkıyorum… balık yağı verdi folik asidimi kesti doktor sizde de öyle mi ?
Gulugulu Miğdem bulanmıyo yani hiç dehşet verici kusmadım şu anıma kadar şükürler olsun ama ara sıra işte oluyo ama sık deyil
evin_bozkurt Gmzttran_1 aynen öyle bebek doğunca sancılarından dolayı bizim burda her yemeği yedirmiyorlar o yüzden şimdi yiyorum sekiz ayın acısını çıkarıyorum bu ay 😅