evin_bozkurt Bu saatte yediğim üç dürüm çiğköfte ve bir kase sütlacın ardından iyi geceler bana 😅 şaka bir yana sürekli olarak acıkıyorum ellerim titriyor kendimi sabaha yetiştiremiyorum sizde de oluyor mu 34+4 üz
denizarenmom evin_bozkurt bende oyleyim ya🤦♀️ 10dkdir kalkip birseyler yememek icin kendimi ikna etmeye calisiyorum ama geceleri bir acikma geliyor anlatamam
FatmaAselinAnnesi_60 evin_bozkurt maaşallah sizi kınıyorum bnde yemek istiyorum bu kadar ıştahsızlık yeter ya🥲😁
berkinannesi_03 evin_bozkurt bizde 33+3 haftalığız İnanki o kadar bir yemek yeme isteği geliyor ki gece gece kendime patates kızartiyorum şuan her gece böyle gece yemek yiyince de miğdem yanıyor sabaha kadar yatamıyorum ama duramıyorum da yemeden 🤭
evin_bozkurt denizarenmom baya durdurdum kendimi baktım olacak gibi değil uyuyamıyorum açlıktan ve ne olacaksa olsun dedim yedim yoksa sabahı zor ederdim 😅
evin_bozkurt FatmaAselinAnnesi_60 zamanla iştahınız açılır hiç merak etmeyin 😅 hatta benim gibi açıktan uyuyamaz hale gelirsiniz yemek yemenize rağmen o haftalarda bende öyleydim hiç yiyemiyordum ,hatta tatile gittim sizin şu anki haftanızda hiçbir şey yiyemedim eşim yedi ben ona baktım şimdi diyorum tekrar gitseydim keşke her şeyi yerdim 🤣 eşim bana bakardı
2022Mom2022 FatmaAselinAnnesi_60 21 den sonra bi açıldı iştahım eyvah eyvah senin haftanda bendede hiç iştah yoktu hatta 3 kilo vermiştim şimdi aniden 6kilo birden aldım az kaldı çok yemekten miden mahfolacak😂
FatmaAselinAnnesi_60 evin_bozkurt haha ne güzel inşallah iştahim açılır eşimi de çok kınadım olmadı inşallah diyorum açılır da löp löp yerim bnde 😁😁😁🤣🤣
evin_bozkurt berkinannesi_03 bende öyleyim normalde uyumadan iki saat önce yemek yemeyi bırakıyorum midem ağrıyor diye ama napim bu sefer acıkıyorum sanki kızım içerde açım diyip değişik tekmeler atıyor gibime geliyor 😅 onu kırmıyorum yiyorum ne zmn olursa midem de ağrıyor idare ediyorum mecbur
evin_bozkurt Irem34_52 çok iyi anlıyorum seni dikkat etmek gerekiyor gerçekten Allah yardımcın olsun inşallah 🙏
berkinannesi_03 evin_bozkurt evet zaten biz yemek istemiyoruz aslında bebişler bizi zorluyor 🤭😂 sağlıkla al prensesini canım benim 🥰🌸
Irem34_52 Hanımlar.maşallah anladığım kadarıyla baya yiyosunuz 😆 kaçar kg aldınız ben 26+3 10 kg aldım 🤭
evin_bozkurt Irem34_52 benim şu an aldığım kilo sadece göbek 34+4 10 kg aldım sadece ondan istediğim kadar yiyebiliyorum 😂