Kızlar kapı süsü yaptırcam ama hastane organizasyonumu yaptırıyo bizmi?Ve siz nerelerden yaptırdınız kapı süsünü;)

Pengu, başlığı Kapı süsü meselesi olarak değiştirdi.

Pengu bide fotograflarını atar mısınız🙏

Pengu ben Boyle biey düşüyorum keçe bebekler cok hosuma gidiyor malzemeleri alıp kendim yapcam kızım ve oğlum için ayrı ayrı olucak

nez10 ya çok güzel görünüyor becerebilsem bende kendim yapmayı çok isterdim😍

sinoli ay çok güzel görünüyor nerde yaptırdınız😍

mysweetbabyy
      İnanın hiç hatırlamıyorum set halinde sipariş verdim, tek tek fiyatlarını söylemişti tabiki ama hatırlamıyorum ☺️ birde fiyat güncellemesi olacaktı şimdi ben bu fiyat derim yüksek çıkar olmaz ☺️

sinoli

Asya kızımızın çikolatası da buradan ☺️ kutusunu büyüdükten sonra da kullanabilmesi için 🌸

Pengu kapı süsünü keçeyle kendim yaptım canm😍🥹

Pengu Hastaneye bağlı sanırım. Benim gittiğim yer de kapı süsü zaten doğum ücretinin içindeymiş hediye yani. Organizasyon için anlaşırsak ayrı fiyat alıyorlar

Pengu rosemoon_desing sayfasına yaptırdım instagramda. Her aşamasında foto attı, çok özenli yaptı. Tavsiye ederim ipleri de yumuşacık geldi. 👌😇

Pengu
              Bende bunu yaptım. İlk kızımda hastaneye götürmeyi unutmuştum onlar cinsiyeti ne göre asiyolardi öyle gördüm

Trendyoldan aldım inanılmaz ucuz sade ve şık bence. Ama fotoğraf ekleyemiyorum😕