Umran3428 Dilek-K0 Toprak koymayı düşünüyoruz kısmetse 🥰 İstanbul Küçükçekmecede oturuyoruz Özel Rumeli hastanesine gidiyorum. Ya siz?
Prenses34_annesi Dilek-K0 aynen ya keyfime bağlı herşey 😂😂 ozlemezmi tabi özlüyor insan çocukluğu göz önüne geliyor 🥰
Dilek-K0 Umran3428 Bizde Alparslan 🦁☺️ ablam oturuyor orda mahmutbey ikitellide ama küçükçekmece olarak geçiyor semti Bende sultanbeylinde oturuyorum ☺️ özele saygı hastanesine gidiyorum yakın zamanda bölge hastanesine geçicem ☺️💚
elaymoms Dilek-K0 14ncu haftada %70 kız dedi önümüzde ki hafta kontrolde net ogrenicem inşallah 🤗 babası görevden gelsin de beraber gidelim illa diye tutturdu meraktan catliyorum yoksa 😅😅😅
Dilek-K0 elaymoms insan dayanamıyor ya 😂😂 ben rüyamda gördüm erkek olduğunu hemde 2 kez 😂😂 kalktım gittim harbiden erkek o yüzden cinsiyet partisi de yalan olmuştu 😂
elaymoms Dilek-K0 bende rüyamda hep erkek görüyordum emziriyodum, sonra karnımda mavi mavi ayak izleri görüyordum. Çok garip duygular içerisindeyim. Aslında bir yandanda hala benimseyemedim hamile miyim değil miyim garip geliyor 🙈😂🤦