Prenses34_annesi Dilek-K0 ne yapayım tam heyecanlanıyorum bir gün sonra acaba ne olcaz diyorum bir post açılıyor birde postun başına yaziyolar bu kadar su olduk diye gelde heyecanlan🤣🤣🤣
Dilek-K0 Prenses34_annesi ay ilk zamanlad hatta bazen hala bakıyorum yok işte misal su kabağı diyor başka hafta bi meyve oluyor düşünüyorum boyu öneki ile aynı nasıl olur diyorum 😂😂
Prenses34_annesi Dilek-K0 kimisi ağırlığa kimisi boya uyuyor geçen gün post açıldı gül gül öldüm diyo domates patatesten nasıl büyük olur bende yazdım kumpirlik patateste o🤣🤣🤣 kiloyla ablacım 1 kilo pırasa kadar cocuuum🤣🤣 kapının önünde de pazar kurulu tam şimdi 🤣
Edaur_52 Dilek-K0 çok güzel gidiyor şuanlık bir sıkıntımız yok çok şükür 🤗🧿🧿 sizlerin nasıl geçiyor hamilelik 🤰🤰
Dilek-K0 Prenses34_annesi hahahah ben mutfaga gidip bakmıştım patatese ne yani bu kadar mı dedim bide domatese baktım eşim diyor bende o uygulama sallıyor dedim sallıyormu sallamıyor mu bilemem ama normal değil😂😂😂
Prenses34_annesi Dilek-K0 dengesizlik var ama çözemedim bir koşu pazara gidiyom hazır kurulmuş sabahın yedisinde 🤣
Dilek-K0 Prenses34_annesi yok artık bu saatte 😂😂 ben 6 gibi gidiyorum alacağımı alıyorum kocacığıma arabayı çektiriyorum 😂
Umran3428 Dilek-K0 benimde erkek Rabbim hayırlısı ile sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin tüm hamişlerin 🤗
Prenses34_annesi Dilek-K0 e anca kuruluyor bacikom kolay değil 🤣 benim evin önünde ama hiç gitmem sevmem pazar ya kocama atarım liste gider markete 🤣🤣
Dilek-K0 Prenses34_annesi ben gidiyorum ama moduma bağlı bana da 5 dk uzaklıkta bugün var 😂 anneme gidicem eski mahalleme özledim oraları uzak değilim ama genede özlüyor insan😂🥹
Prenses34_annesi Dilek-K0 aynen ya keyfime bağlı herşey 😂😂 ozlemezmi tabi özlüyor insan çocukluğu göz önüne geliyor 🥰