34_34 Selenuyar keşke doğum sigortası yaptırsaymışım diyorum 3aylık olduğum zaman 8bın falan dı doğum sigortası muanede içinde oluyordu
34_34 Selenuyar sizin kaçıncı hafta suan benim daha belli değil doğum şekli ama normal doğum istiyorum ben
Selenuyar 34_34 sizin kaçıncı hafta oldu inşallah normal yaparsınız bende çok istedim ama olmadı 9 saat suni sancı çektiğimle kaldım
34_34 Selenuyar 34 +3 olduk biz de . Doğum daha konuşulmadı erken diye ilk doğum olacak o yüzden normal doğum istiyorum hayırlısıyla inşallah 😍😍
Selenuyar 34_34 teşekkür ederim sizde sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah her ikisinde de bebeğinize kavuşuyorsunuz önemli olan o
34_34 34_34 teşekkür ederim canım inşallah amin 🙏 tüm anneler hayırlısıyla alsın bebişlerini kucağına .
zilhan mrsperaa Benimde hastanem orası , Salı günü Avrasya’da atilla beyde normal doğum gerçekleşti 8 bin ödedik 900 tl’de mesai dışı olduğu için toplamda 8.900 ödedi eşim 1 gwce kaldık çıktık , ama bildiğim kadarıyla doğum paketi yok
Rose4960 Benim hastanemde orasi ben hastanenin degil farkli sigorta sirketinden hamilelik sigortasi yaptirdim.dogumu 8 muayne hakki ve tetkikler ayrica gebelik.komplikasyonlarini karsiliyor.
Rose4960 34_34 3 ay oldu ben yaptirali normali 13 ben gebelik.komplikasyonuda eklettirdim 2 bin de o tuttu.