Belinay-asel Candan_13 ayyy tarsusta hangi doktor.cok merak ettim bende tarsustayimm genelde.ramzi teorosinden biliuolar
Candan_13 Hatta ikizlerim de iki doktara gittim 5 haftalık kimse ikiz demedi ertesi gün profesöre gittim genetik tahlil için direk ikiz dedi tecrübe Bilgi farklı
Papatyakokulukiz Candan_13 o ne iyi doktormus öyle. Oysa bebis daha yeni yeni kalp atışları duyuluyor. Bazılarının kesesi olmuyor ben şok :)) 16 haftanı bekle kuzum sen ya daha bismillah neler duyacağız:)))
YagmurAnnesi Candan_13 yok benim 3 hamileliğimde de tek atışta hiç yanılma olmadan tahmin ettiler çok şükür 😂
Esesss Candan_13 doktorunun kalp gözü acık galıba yanı 7. Haftada erkek dıye net konusmasını buna baglayabılırım tek
Candan_13 Esesss demekki bazı doktorlar kalp gözü açıkken herşeyi soybiliyorlar boşuna uzman olmuşlar 😂
Candan_13 Esesss alinmakla alakası yok ne diyeyim Allah seni de iyi doktorlarla karşılaştırsın 😂 kalp gözü açık olan fakany
Belinay-asel Candan_13 ben o bayana gittim 3 aylik olana kdr bana hic bisry soylemedi 😄😄😄😄 ablan sanskyms