Candan_13 İlk önce sağlıkli olsun diyorum kız erkek önemli değil hayırlı evlat olsun ikizlerim var erkek birde kızım olsun istiyorum inşallah doktor yanılmış diyelim
Ayezhanim Candan_13 valla birinden daha duymuştum doktorlar biliyorlar zaten ama söylemiyorlar diye çok erken haftalarda bile
YagmurAnnesi Candan_13 Yok devenin nalı 😂😂😂😂 Haftada kalp atışını zor duyuyorlar, keseyi göremeyenler var. %50 hakkını kullanmış ya da resmen dalga geçiyor. Bana söylesene hayatta inanmazdım 😂
Candan_13 YagmurAnnesi hiç de dalga geçiyor gibide değildi 50/60 yaşında doktor bir sürü sıra var sormadigim halde bana ne neden durup dururken soylesin 🤔
Candan_13 Başka doktara gideceğim zaten bu doktorun ultrasonu çok eskiydi ilk muayenem zaten bakalım başka özel hastaneye gideceğim o ne diyecek
Candan_13 Ayezhanim inanmak istemiyorum ama kesenin tipinden anlayanlar var uzman doktor mu anlamayacak işi gücü Yok dalgamı geçecek benimle
YagmurAnnesi Candan_13 yok benim 3 hamileliğimde de tek atışta hiç yanılma olmadan tahmin ettiler çok şükür 😂
Ayezhanim Candan_13 ben dalga geçtiğini düşünmüyorum dediği gibi de çıkacaktır eminim nasıl ki tedavisini bile yapan doktorlar varsa cinisyetin eminim anliyorlardir 👍
minikmucizemmmmmm Candan_13 yaşına ve tecrübesine dayanarak söyledi zaar. Allah gönlündekini versin inşallah hayırlısıyla🧚🏼♀️
bitterciko Candan_13 ben 9. Haftada öğrenmiştim hiç değişmedi . Kanama alanına göre yorumlamıştı doktorum . Genelde de erken söylediği cinsiyetler hiç değişmedi
Candan_13 bitterciko Çok şükür erken öğrenen biri çıktı bana yaptıkları muameleye bakarmisiniz sanki ben söyledim erken
bitterciko Candan_13 😂 valla ben doktorumu tavsiye ederim Van da baya popüler bir doktor İran’dan bile gelen gebeler vardı. Genelde de hep bu haftalarda %90 cinsiyet söylüyordu
Dilaraplt Candan_13 selam canım erkekler en erken 40ında gösterir kendini bacak arasını görmüşse o şekilde yorum yapmış olabilir yinede 14 15. Haftada tekrar bi kontrole git sen ☺️ sağlıkla al kucağına 🙏🌷