ftmdyn22 38+5 teyim, 5 gün önce kontrolde açıklık yumuşama hiçbirşey yoktu hatta bebek kanal yönelmemişti bile..cumartesi tekrar kontrol var bakalım ne durumdayız🐣🐣 hayırlısı neyse öyle olsun illa normal diye diretmiycem artık doktorla ona göre konuşuruz bakalım

Derya5866 açılman olduysa gelir bugünlerde sen yine iyisin bizde daha tık yok 😅

Semra57 amin inşallah 🙏 normalde kızlar erken gelir ama sizinki bayaa nazlı çıkmış 😂

sahin17 normal doğumda daha çabuk toparlanıyorsun o yüzden her doktor onu öneriyor 🥰hayırlısı inşallah sağlıkla gelsinde 🙏

ftmdyn22 Bende 38+1 oldum ayni senin gibi ne bir sanci ne bir belirti penguen gibi hergün dogurmayi bekliyorum ve resmen 37-38 haftada doguranlari kiskanmaya basladim cevremdekiler cok bekledigin ugrastigin icin gelmiyor diyorlar daha cok gicik oluyorum 😅😅😅😅

ftmdyn22 Ara ara yoklayan yalancı sancılar kasılmalar seteleşmeler var, bazen yürürken dahi canım çok yanıyor ama açılma vs yok. Bugün kontrol var bakalım ne olacak

Pnrklk
    Off 39+3 ayni benimde sizin ki gibi oluyo. Arada minik bi sey hissediyorum o kadar. O da heralde sanci degil. Merakla bekliyorum

ftmdyn22 40+2 oldum ama gelmiyo çok stres olmaya başlaıdm özellikle çevrenin sorusunda bunaldım

Miracle22 valla batiyor gibi benimde baska bisey olmuyor yalanci sanci cekenlerde var garip bende olmadi henuz