Yagmur981 Hamdiyevural hurma yiyorum ama yürüyüş pek yapamıyorum 3 buçuk yaşında bi kızım daha var havalar soğudu çıkamıyoruz pek dışarı
hunilimom Yagmur981 ikisi de 5 saat sürdü ama ikincisi doktorum yüzünden beni ve bebeği strese sokmamak adına yavaş yavaş verdi yoksa bir kaç saate biterdi benden bir hafta sonra arkadaşım doğurdu onun da ikinci o da suni aldı ama bir saate bitti doğumu
Mihra09 Yagmur981 suni sancı zormu bende 39+1 oldum hafif sancilarim oluyo ama bir türlü düzenli olmuyor gelmeye niyeti yok suni sanci zor diyorlar nefes kesiyo diyorlar dogrumu
Yagmur981 Mihra09 normal sancı nasıl onu bilmedigim için suni sancıyla kiyasliyamicam ama o sırada alttan yapılan muaneler daha zor geçti benim icin
Mihra09 Yagmur981 suni sancı da çok acı çekiliyormu bende ilk doğumum olcak ondan bilmiyorum nefesi kescek kadar zor bı sancimi
Yagmur981 Nazendehanim bilmiyorum ki damardan vermediler hiç sabah 9 gibi fitili koydular saat başı alttan muane ettiler tabi çok acı vericiydi öğlen 12 de sancılarım başladı akşam 10 da dogurdum
Nazendehanim Yagmur981 açılman olup sancinin olmama ihtimali var mı peki yoksa açılması olanın sancısı otamatik mi oluyor
Nazendehanim Yagmur981 ben de onu sordum da öyle olunca suni sancı veriyorlarmis bacım hiç heves etme o yüzden 😂
Sakinolsampiyon Yagmur981 ay bende ilk doğumu suni sancıyla yaptım ikinci doğumda sanciyi evde çekip 7 cm açılma ile hastaneye gidip 10 dk içinde doğurdum 😂
Sakinolsampiyon Yagmur981 valla ben bile anlamadım sürekli hareket halindeydim ona yoruluyorum ben çünkü ilkinde sürekli yatıyordum oturuyordum