Yagmur981 Evet kızlar sorum yukardaki gibi ben ilk dogumumu 40+5 de vajinal fitille suni sancı alarak yaptım simdi 38 haftaligim ne sancim var nede bir belirti bundada suni sancı almaktan korkuyorum ikinciler erken geliyo diyorlar ama yok gelmiyor😄
YaseminBatrk Yagmur981 ilk bebeğimde 40+2de suni ve fitil alarak doğurdum. İkinci bebeğimde 39+4de suyum geldi açılma sancı yoktu yine hafif suni verdiler öyle doğurdum. Bakalım üçüncü bebeğim kısmet
Burciin19 Yagmur981 bende ilk doğumumu suni ile yaptım iki saatte doğurdum bundada alsam olur farketmez 😀
girl_boy_annesi Yagmur981 ilk de 18 saat suni ile doğurdum şimdi 2. Bekliyorum 38+3 inşallah kendi sancımız ile doğururuz 🤲🏼🥰
Ayse_3434 Yagmur981 40+1 benimde hiç belirtim yok açılmam da yok acaba suni sancıyla açılma oluyor mu siz aldığınız için soruyorum bilgim yok benim ondan
Gulaykrr Bende ilk gebelikte suni sancı ile doğurdum. Şimdi kendi samcimi bekliyorum bakalım nasip nolcak😁
Selin_Selin İlkinde 2 saat suni alıp epidural normal doğum yaptım 2. Ci eli kulağında az kaldı suni den korkuyorum almakta istemiyorum suni sanci strese girdim cidden
Yagmur981 Ayse_3434 bende yine olmamıştı alttan muanelerde çok zorladılar o şekilde acilmam oldu öğlen 12 de başladı sancılar akşam 10 da dogurdum
Ftma4646 Yagmur981 keşke öyle bir şey olsa ve görüyorum ki ikinci çocuğu suni sancisiz dogaran yok bende dahil olmak üzere😅😅birincide kendi sancisi olmayan ikincide illaki alır suni sancı yi benim tecbureme göre 😁suni sancı olmadan 3.cuyude dogaramicam bununda bilincindeyim
Rabia-- Ftma4646 aha bu yorum = ben 😬🤭 iki gebelik 40 haftayı geçirdim ikisi de suni ile doktorum 10 tane de doğursan hem erken olmaz hem sunisiz doğuramazsın dedi ve şuan 3. e hamileyim daha 4 ay var ama suni korkusu içimde şimdiden
Minikmucizem199 Yagmur981 Bende merak ediyorum canım ilk kızımı 42 haftada doğum yapmıştım fitil ve suni sancıyla ikinciye hamileyim ☺️ Kendi sancımın olmasını istiyorum bakalım 31 haftalık hamileyim şuan
YaseminBatrk Yagmur981 ayyy daha kolay ise öyle dogurayim tabi 🤭🤭 bilmiyorum ki normal sancı nedir 😄😄😄
Nazendehanim Yagmur981 açılman olup sancinin olmama ihtimali var mı peki yoksa açılması olanın sancısı otamatik mi oluyor
Ayytacc Yagmur981 ilk oglum iki gun suni sanci cekerek oldu ikinci oglum evde sanci cekip doktora gittim direk doguma alindim 3saat surdu 3cude keske kolay olsa
Ftma4646 Yagmur981 benimki genetik annem ve iki ablam dahil olmak üzere bizim doğumda sancimiz olmuyor.yani bu ıkınma hissi olmuyor genetik vücut yapısından kaynaklı.illa yicem suni sancı yi ıkinabilmek için😁😅
Hamdiyevural Yagmur981 bende ilkinde suni sancı aldım çok korktum bundan sonra bütün sancı evde cekicem ama sizin daha 38 hafta bol bol yuruyus yapın hurma yiyin açılma olsun rahat bir doğum olur inşallah
Yagmur981 Hamdiyevural hurma yiyorum ama yürüyüş pek yapamıyorum 3 buçuk yaşında bi kızım daha var havalar soğudu çıkamıyoruz pek dışarı