kbralya01 Kızlar 34. Haftama girmek üzereyim devamlı çişim geliyor ama devamlı sanki baskı yapar gibi mesanem. Hep tuvalete çıkıyordum evet ama şuan zirve yapmış gibi sizde de bu haftalarda böyle miydi 🥹
guzelanne01_ kbralya01 ben hamileliğimin başından başlıyorum git gide bu durum dahada artıyor😢Lavaboda uyunsa uyyuycam
hayalperest2310 kbralya01 bende öyleyim bebek mi baskı yapıyo anlamadım gidiyorum az az uyku haram oldu korkudan su bile içmek istemiyorum
efemoms_ kbralya01 bende aynı durumdayım ya uyku yok mesai yapıyorum resmen gün içinde bütün günüm orda geçiyor korkuyorum ilerde suyum geldiği zaman anlamıycam diye 🙈😂😂
Btlklnc kbralya01 22+6 yız sürekli tuvalete gidiyorum gecelerı özellıkle tam kasıgımın ortasında oluyor. Sanki saatlerdır yapmamısım gibi bir sıkışma yasıyorum. Ama ne ckıyor tuvalette azıcık bısey . Kafayı yıcem ellerimi yıkamaktan ellerim kanıyor 😀
kbralya01 guzelanne01_ ay gerçekten öyle ya zaten lavobodan çıkamıyordum ama şu 10 gündür inanılmaz derece de arttı dakika Başı gitsem gidiyorum 🥹 son haftalar zor geçiyor 🥹
kbralya01 hayalperest2310 aynı durumdayım cidden hep vardı bu durum ama şuan zirve yaptı dedim bende mi anormallik var tekmelerini cidden kasıklarımda hissediyorum 🥹 bi gidiyorum damla damla ama hep var işte rabbim yardımcımız olsun 💆🏼♀️
kbralya01 efemoms_ ayyy aynı durumdayım gerçekten ya damla damla geliyor bide gittiğime değse okadar azcık azcık geliyor 😂😭 cidden zirve yapmış durumda bu haftaya kadar hiç bu kadar değildi
kbralya01 Sibel_1234 Allah yardımcımız olsun cidden demek ki herkeste aynı sorun var son haftalara doğru. sizin çok az kalmış yolu bitirmişsiniz artık sağ Salim sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🥹🙏
kbralya01 Btlklnc aynısı benimde tamamen ama bu haftalarda benim bu kadar çok oldu ya 🥹 kasıklarımda geziniyor vajinamı tekmeliyor sonra aşırı sıkışmışlık hissi bi gidiyorum damla damla 😭😂 gittiğime değse bari ya 🥹 dışarı çıkmaya korkar oldum
aasenaktas Benimde öyle 34+6 bu şekil önceden de bebeğin başı mesanemin üzerinde olduğu için aynı problem vardı. İçim çıktı her yerde tuvalete gitmek zorunda kalıyorum
kbralya01 aasenaktas şuan aynı durumdayım 34. Haftama gelirken aşırı sıklaştı bu durum önceden bu kadar değildi kontrolümde bir kaç gün sonra sanırım bebek iyice mesaneye baskı yapıyor 🥹 dışarı çıkmaya korkar oldum gerçekten son haftalar iyice zorlaşıyormuş 🥹
efemoms_ kbralya01 benim bu yüzden kendimle kavga ettiğim oluyor koşa koşa gidiyorum ortada koşmama değecek birşey yok 😂😂😂
kbralya01 1anne2bebek__ hahahaha şuan bu cevabı bile tuvaletten yazıyorum 🥹😂 o kadar geliyor devamlı geliyor damla damla aslaaaaa bitmiyor 🥹😂 önceden bu kadar değildi ya asla bence son haftalara doğru bu kadar sıklaşıyor ne bilim herkes genel olarak öyle söylemiş
1anne2bebek__ kbralya01 hamileliğin ilk haftalarında bebek aşağıda daha diye idrar torbası sıkışıyor sık sık gidiyoruz. Son haftalarda yine bebek aşağıya baskı yapıyor diye yine sık sık gidiyor. Artık damlaya damlaya göl oluyor bizim çişlerde 😁
kbralya01 ikimelekannesii22 öncesinde bu kadar değildi ama sizinde dimi 🥹 yani tamam tuvalet sorunu hep vardı ama şuan her 10-20 dkya bir gidiyorum dışarı çıkmaya korkar oldum ne bilim 🥹
ikimelekannesii22 kbralya01 evet ilk başlar böyle değildi son zamanlar sıklaştı şükür doğumdan sonra geçti ama darısı size😌