Tomurcugunannesii Asliormanci ya bu mesajlarla içimde kıpırtı oluştu resmen🥰 yani tabi erkekte olsa evladım olacak ama içimde birde kızım olsun isteği çok fazla🤦🏻♀️
Lehrerin21 Tomurcugunannesii yanlış değilsem 14 üncü haftada erkeğe benziyp dedi hoca 16 da net kız dedi 😅 Rabbim gönlündekini versn
Tugcelb Tomurcugunannesii bana 12 haftalıkken erkek gibi duruyor dedi 16.haftaya kadar felan bizimki bide göstermedi biraz sakladı sıpa😂 18.haftalarda kız dedi 20.haftada detaylıda kız olarak kesinleşti😂😂 bazen kordonu bacak arasına alıyorlar başka anlaşılıyor😂
mimaranne06 Tomurcugunannesii Benim 11 haftalık ultrason pipi gibi görünüyor ama kesin kız dedi 16 haftada.
goncacan Tomurcugunannesii ah ben napiyim nerelere gideyim dun doktorum erkek gbi dedi ikna olmadm başka doktora gittim kiza benziyor dedi 😁😁
Mustafayigitvebeytugannesi goncacan benm doktor pipisini gösterdi erkek diye acaba bende doktorumu degistirsem başka doktor bana da kız der mi 😂😂
Mustafayigitvebeytugannesi Aylin355 Darısı bana. Gerçi pipisini flan gösterdi de bir umitt böyle yorumlara gülüyorum başıma gelsin diye 😂😂😂
Lavantakokusu64 Tomurcugunannesii ben hep kiz hissetmistim zaten dokturumada en başta söyledim. 12 haftalikken erkeğe benzettim ama yanılma payı olabilir daha küçük demisti doktorum. 16+4 de kiz dedi detaylida da kiz denildi bi başka doktora gittim o doktorda kiz dedi.
Fadimegll321 Mustafayigitvebeytugannesi bende dün detaylıya girdim erkek demişti baktım kesin erkek kabullendim 😂 o arkadaşım da benden 5 hafta falan önde hsjs
ceylangokce_05 Mustafayigitvebeytugannesi bende aynı durumdayim cqnim 4.seferdir erkek dediler 17.haftamdayim bir umitle detayliyi bekliuorum
Petito35 Mustafayigitvebeytugannesi trajikomik senin de bacım valla bütün yorumlarını görüyorum Allah inşallah gönlüne göre verir sağlıkla 🌸 ama bence başka bi doktora gözük istersen ya bu kadar belirti tesadüf olamaz bence
Mustafayigitvebeytugannesi ceylangokce_05 Benim birde iki tane oğlan vardı bu kız olsun çok istedim 😔
Mavi25 ceylangokce_05 size erkek denilince benziyor mu dediler yani pipi falan gösterdiler mi net şekilde