ddilaraas Tomurcugunannesii bana erkege benzıyor dedi ama 16 da netleşecek degıssede cok sevınırım 😂😂❤️❤️
Nesli8181 Tomurcugunannesii 12 haftadan 22 haftaya kadar kiz denildi 26 haftam da erkek dediler 20 sinde detaylı ultrason olucam o zaman netleşecek
Alimenur Tomurcugunannesii eltime 16.haftadan itibaren erkek dediler Perinataloji kıza benziyor demiş şuan 22 haftalık kendisi Çocuğun cinsiyeti muamma😅😅
Eylul41 Tomurcugunannesii 11 haftalilto erkek gibi denildi 13 te kiz cikti cok sukur kizim oldu allah herkess sağlıkli versin
Tomurcugunannesii Nesli8181 kız denildiğinde erkek çıkma olasılığı var göstermediği için ama erkek denildiğinde kızmolma olasılığı🙈
Tomurcugunannesii Yani bir oğlum var çok şükür ikinci gebeliği. 15. Hafta erkeğe benziyor dedi. Ama kıpırdamadı minnak yavrum o yüzden ney bir şey diyemiyorum dedi o yüzden merak ediyorum
Tomurcugunannesii Eylul41 ya sağlıkla gelsin🙏🏻 İnşallah rabbim biliyor kalbimden kızım olaun geçiyor ama tabiki sağlıkla gelsin ilk duam🤲 Her durumda oğluma can olacak bebeğim kardeşten ötesi yok🙏🏻
323832 Tomurcugunannesii 10. Ve 15.haftada kendi doktorum profesör erkek dedi 17.haftada ozele gittim bu basbaya kız dedi sonrada gostermedi hic zaten 21.haftaya girdik 1 hafta sonra detaylı ultrasona gireceğim orda kesinlesir diyorum ama ben kiz deyince daha çok inandim😊
Sevvl Tomurcugunannesii 16 da net kız bu dedi hala kız 22+2 kızlarım oluyor detaylıyada girdim 3 hafta önce❤️
Lehrerin21 Tomurcugunannesii yanlış değilsem 14 üncü haftada erkeğe benziyp dedi hoca 16 da net kız dedi 😅 Rabbim gönlündekini versn
Tomurcugunannesii Asliormanci ya bu mesajlarla içimde kıpırtı oluştu resmen🥰 yani tabi erkekte olsa evladım olacak ama içimde birde kızım olsun isteği çok fazla🤦🏻♀️
mimaranne06 Tomurcugunannesii 11 de erkeğe benziyor dedi. 13 de kıza benziyor dedi. 16 da netleşti kız. Benim de bir oğlum var.