Emnmntmhmmt Bursali o mahremiyeti degersiz hale getirmeleri beni bitirdi zaten benimle birlikte 5 -10 kisinin odada olmasi ne demek tam bi sacmalik diyorumya beni daha ALLAH oraya nasip etmesin kadin dogumuna
ZehraEmreEge Emnmntmhmmt canım biz aynı sitede oturuyoruz murat beyle komşuyuz. Ben memnunum gidenlerden de olumlu yorumlar duyuyorum sana da tavsiye ederim. Bir de yine komşumuz Pınar köylü türk var o da çok iyi bir doktor.
EbrarBulut omurdincerli Özlem hanımıda duymuştum hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin sağlıklı kolay doğumlarımız olsun inş. 🌸🤗
mervetyyy Emnmntmhmmt omurdincerli hangi doktora gidiyosunuz bende oraya gidiyorum doktorum hastahane değiştirdi Özlem Şengül dü şimdi kime gidicem bilmiyorum
omurdincerli mervetyyy ozlem Şengül gidiyorum ben hala çekirge dorukta devam ediyor ocak sonuna kadar da çekirge dorukta olucak
mervetyyy omurdincerli özlem Hanım'ın numarası kayıtlı ise yazabilirmisiniz ben silmiştim simdi lazım ama
Emnmntmhmmt ZehraEmreEge aycan beydi ona gidiyodum ama o zorunlu görevle başka bi yere gitti bana murat beyi onerdi ama bende osmangazi ye gidicrm nagihan hanima