AzraFarah Ayse_3434 bide lavabo meselesi var,onun için kesinlikle yanında eşin olmalı,çünkü sezeryan olduğun zaman,egilemiyorsun,eşim beni götürüyordu,o üstümü düzeltiyordu
323832 Ayse_3434 aynen en büyük yardimcim benim bu konuda cok şanslıyım kayinvalidem kalayim bile demez biliyorum gorumcem yazın doğum yapti esimle bakarim deyince kalmayi bile teklif etmedi yazik o konularda dusuncelidir annemin ilgilencegini bilecegi icin bana da gelip kalmaz
AzraFarah Ayse_3434 özelde yapıyorsanız odada siz tek olursanız iki kişinin de kalmasına müsaade ederler belki, devlette de bayan kalması gerekiyormuş galiba
AhseninAnnesii Ayse_3434 hahah bilmiyorum ben annemden supheliyim trip atar diye ama hastane odasinda perişan olacaklarina evde beklesinler daha saglikli onlar içinde. Onlar kalirsa ne ben rahat ederim ne onlari rahat ettiririm biliyom 😄
seyma9188 Ayse_3434 Kimin yanında daha rahat edeceğini düşünüyorsan o kişi kalmalı yanında.Benim kayınvalidem çok yaşlı istese de gelemez bakmaya.Annem,babam ve eşim olacak doğum zamanı yanımda.Refakatçı olarak annem kalsın isterim normal doğum olursa zaten 1 gün sonra çıkarıyorlar.Ben özelde doğum yapacağım açıkçası hiç sormadım refakatçı sayısını.Düşük yaptığımda gece kalmam gerekmedi ama o zaman kız kardeşim ve eşim yanımda durdu hep.Haftaya kontrolüm var sorarım bakalım bi sınırlama var mı diye.
koohydal valla bebekten anlayan, uykusu hafif birileri olması lazım bence. eşimde bende bebekten anlamıyoruz, mümkünse hastanede benim yerime bile birileri kalsın 😄😄
Ayse_3434 AzraFarah yok başta özelde yapıcaktım öyle kararlaştırmıltık ama fiyat çok olunca devlete geçtim
Derya_gumus Ayse_3434 ben haftaya salı doğum yapcam annem ve esim var 1 kisi kalicak derlerse annem alinsa bile esimi tercih edicem hem sorumluluk acisindan hemde esimle daha rahat olurum wc falan hiderkrn ama özel hastaneler de karismiyorlar diye biliyorum kalacak kisilere
AzraFarah Ayse_3434 o zmn zaten yanınızda bayan kalması gerekiyormuş,öyle demişlerdi burda bir paylaşımda
Nazendehanim Ayse_3434 Ben ablamla kalicam ,doğum sonrası hem tecrübeli hem benim.ve bebeğin ihtiyaclarini daha iyi bildiği için eşim de tabi ki hastanede olacak arabada ya da hastane mescitinde uyusun 😅
Ayse_3434 AzraFarah evet öyleymiş de ne bileyim dedim belki tek kişi oda da kalan olmuşsa belki izin verirler