ogretmenHnmm Sudesu_1 ayyy var var canım çok sevindim hayırlı olsun. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucaginiza almayi da nasip etsin inşallah 🥰🙏
Sudesu_1 ogretmenHnmm ayyy inşallah vardır Dr gitmeden sevincim kursağımda kalıcak galiba 🥹 snde yeni öğrendin galiba okumuştum Allahım sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏
Koalammm Sudesu_1 doğru değil o zmn herhlde inşallah vardır canım ama teste bakarsak var herşey gönlünce olsun canım inşallah 🌼🙏
ogretmenHnmm Sudesu_1 kalmaz inşallah canım öyle düşünme güzel düşün güzel olsun. Bende dün öğrendim canim inşallah saglicakla kucagimiza aldigimiz günleri de görürüz 🥰
Deletedmom_85 Sudesu_1 ay o zaman sertte olsa bundan sonra bi umut var demek ki Hadi hayırlısı bakalım Amin canım teşekkür ederim 🥰
Sudesu_1 ummuhan3 yaş 28 canım 1 buçuk yıldır deniyorum düşük yapmıştım sonra olmamıştı ama eğer olduysa hayıt otu hapından büyük ihtimal hormonları çok dengeliyormuş Rahime çok iyi geliyormuş canım
ummuhan3 Sudesu_1 Bende 29 . Hayit otu çayı denedim bende suyunu içiyordum demleyip.bakalim bekliyorum
AyFa1608 Sudesu_1 hayıtın çok faydası var cidden. Bende suyuyla düzenli adet görüyordum ve suya devam ettiğim aylar hamile kaldım hep.
ummuhan3 Sudesu_1 Evet ilk defa kullandım yaklaşık 2 hafta içtim yumurtlama gunu bıraktım. Sonuç bekliyorum dua et banada :)