arirangg Anne45362 Var da diyemeyiz yok da diyemeyiz. Çok muallak bir değer canım. 2 gün sonra yine kan ver eğer adet olmazsan o zaman anlaşılır eğer varsa mutlaka artacaktır 2 günde
Tubatgn Anne45362 Değeriniz gebelik değeri değil maalesef. 0-5 arası değerler gebelikten sayılmıyor. Çıkan değer o gün ki hormonunuza bağlı çıkmış. Ha şöylede bir durum var eğer gecikmeniz devam ederse testi tekrarlattırın. Geç döllenme olabilir. Geç döllenme zaten regl gecikmesinden iki hafta sonra kanda çıkar 🥰
HKclm Anne45362 7 gun gecikmeye gore degeriniz baya dusuk sanirim negatif 2 gune bir 2 kat yukselmesi gerekir pozitifse . Ama yine de gonlunuzr gore olsun insallah
Deletedmom_21 ceydaacc ne alaka ya ben 1.36 ile öğrenmiştim. İlla 5 olması gerkmiyor Geç döllenme olabilir.
ceydaacc Deletedmom_21 bende zaten adetim geciksin tekrarla dedim bundan 5 ay önce değerim 4 dü hamile değildim doktora da gitse yok dicek Demekki sizinde yanlış ölçüm yapılmış normalde 0-5 arası yok gebelik 🌺
Makarnaasigi Deletedmom_21 1.36 gebelik değeri değil😊Siz erken kan vermişsiniz ve tesadüf o ay hamileliginiz gerceklesmis ve kan degeriniz yükselmiş🌸Hicbir doktor 1 degere gebesiniz demez
Ummhny Bencede vardır sadece çok erken öğrenilmiş sanırım. Geç döllenme olabilir .öbür türlü 0.100 çıkıyor 😶😐
Uzay1907 Makarnaasigi o dönem bazı rahatsızlıklarım için ilaçlar kullanıyordum doktorum hamile olmadığım söyledi, sonrasında hiçbir ilişki yaşamadık eşimle. Ama ben belirtilerden anlamış Allahtan ilaçları durdurmuştum. 15 gün kadar sonra reglim gecikince başka bir doktora kadınsal bir hastalık olabilir diyerek kontrole gittiğimde beta hcg 1532 ye çıkmıştı. geç döllenme olabiliyor yani. Şuan da kucağımda uyuyor beyefendi:)
Deletedmom_21 Makarnaasigi yoo erken değildi, hatta adetim 2 hafta gecikmişti, idrar testim silik çıktı, ertesi gün kan verdim 1.36 çıktı, 2 gün sonra 1.77 yükseldi. Doktor geç döllenme olduğunu söyledi
esmerella37 adetin 7 gun gecikmis o deger cok az yoktur cnm malesef benmde 3 cıktı gecikip kesin var dedim ama yoktu bosuna umıtlenme diye diyorum sonra cok uzuluyosun gec dollenme olsa bile 5 in uzerinde olması gerekirdi
180720 Anne45362 5in altındaki hiç bi değer gebelik kabul edilmez saçma sapan hamilesiniz yorumları sizi umutlandırmasın lütfen. Şöyle cahilce şeylerle insanlara umut verilince deliriyorum
Kymetnur Anne45362 canım beta hcg değeri her hastanede referans değeri olan bir şeydir. Sana tahlillerimi yollayacağım boşuna ümitlenmemen için. Çünkü buradaki arkadaşlar şans eseri erken kan verip denk getirip küçücük değerlere gebelik demişler. Ben de bu durumu yaşadım sen üzülme diye söylüyorum. Bu sonuçlara göre ben her ay hamileyim o zaman 😂