Aada92 Merveokan Merve selam durumun nedir 7 haftalık hamileyim dün ve bugün çok az kahverengi lekelenmem oldu daha öncede haftada bir oldu bazen doktor normal olabilir demişti ama ben yinede endişe ettim
Merveokan Aada92 merhaba canım yani benim de daha iki gün ince kesildi lekelenmem doktora gittiğim de herhangi bi sorun yoktu inşallah sende de olmaz
Merveokan Aada92 doktoruna da danış yine ne olur ne olmaz problem olması çalışıyorsan istirahat verir belki
iremuziii Merveokan ben yaşadım hiö bişey olmadı doktora sordum ağrı ve kana çevirirse gel dedi bide 12 Haftaya kadar ilişki yasak dedi Korkma bişey olmaz
iremuziii Aada92 geçer canım. İlişkiye girme ama. Kana çevirmediği sürece tehlikeli değil demişti doktor.
Tugbasdfg Bende de aynı haftalar da oldu geceden ertesi gün öğleye kadar. Ama kanama değil kahverengi şekilde progesteron kullandım bitene kadar. Bi daha hiç olmadı. Dr da bi sorun olduğunu söylemedi
Aada92 Yok canım ilişki yaşamıyoruz hamile olduğumu öğrendiğimden beri inşallah atlatırız bu hafta kontrolüm var