Merveokan Merhaba güzel anne adayları 7-8 haftalar da kahverengi lekelenmeler yaşayan var mı ? Doktor kontrolün de doktor herhangi bi sorun olup olmadığını belirtti mi hiç ?
mustafatma43 Merveokan merhaba benimde yaklaşık 10 gündür lekem var halen devam ediyor progestan kullandığım halde suan 8 haftalıgım
iremuziii Merveokan ben yaşadım hiö bişey olmadı doktora sordum ağrı ve kana çevirirse gel dedi bide 12 Haftaya kadar ilişki yasak dedi Korkma bişey olmaz
Gamzeses26 Benim de oluyor arada kırmızı kanama da oldu hemen acile gittim çok şükür bi sorun yoktu progestana devam dediler fitil olarak kullanıyorum şuan ama hala geçmiş değil ve bu aralar şiddetli kasık ağrım var
Merveokan Gamzeses26 benim ağrım yokta işte kahverengi lekelenme geldi sabah adet biter leke devam eder ya öyle bende gittim doktoruma şükür bi sıkıntı yoktu progestona devam yine bu şekil nerden baksan 14 15 haftaya kdr devam edebiliyor bol bol yatıp dinlenmeli
Merveokan babymom_8 inşallah yani bu lekelenmeler 14 15 haftaya kadar sürüyor nerden baksan benim ikinci gebeliğim ilkte böyle oldu kanamam oldu bitti ama lekelenmem devam etti 1 ay yattım sonra sonra düzeldi hersey
Gamzeses26 Merveokan Merveokan çok şükür bi şeyiniz yokmuş ben de gitmeyi düşünüyorum bu ağrılardan benim de 2. Gebeliğim ilki hiç böyle değildi