melikeNr Derya_gumus aynı problemler bendede var bende sizin gibi düşünüyordum acaba doğum sancısı mi diye ama yalancı sancılar sanırım aynı günde de sezeryan olucaz allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:)
melikeNr Elif927 çok teşekkür ederim ilk doğumumda çatım dardı acilmam olmadı mecbur sezeryan oldum ikincisindede ilki sezeryan diye doktorum yine sezeryani uygun gördü
Derya_gumus Minicigimmm dogumuma 10 kala biraktirdi ilaclarimi sadece vitamin kan d vitamini magnezyum falan devam ediyorum adalatla progestani biraktirdi
Derya_gumus Roxymila benim ara ara oluyor ama geviyir sonra ya bebisin agirlasmasindan artik son haftalardayiz normal:)
Minicigimmm Derya_gumus Benimde erken doğum riskim vardı bende aynı ilaçları kullanıyordum 35+6 da bıraktık biz artık doğal sürecine bırakalım dedi 🙏🏻 Bıraktıktan sonra sancılar arttı mı daha dün bıraktım ben bi tedirginim😊
Derya_gumus Minicigimmm ya ben o haftada burakmadigim icin ben 37 haftamdan sonra biraktim bu haftalardan sonrada yalanci sancilarda sıklasıyormus acikcasi cok fazla yalanci sanci yasiyorum ilaclari ictigim zaman gibi degilim
Elif927 Derya_gumus benimde öyle oldu bir kereden anlamamış mı iki kere seni zora sokmuş bende oldum çatı bana da dar dedi sezeryan günü verdi üç gün sonra 🥺🤲🏻🌷 dua bekliyorum inşallah sağlıkla kucağımıza alalım 🤲🏻🤲🏻