Elif927 sinoli Dikkatimden kaçmaz 😁🙈 evet size güvenerek bende reklam verdim anneme bakalım yeter ki kadın kaşınmasın ya çok zorlanıyor
sinoli Elif927 Ay inşallah ya neden kaşınıyor o kadar zona falan mı acaba yoksa tedavisinden ötürü mü?
sinoli Elif927 Yok canım kız benim ki hep sağdaydı zaten 😬 Gideri oldu şu anlık bastırdı biraz gaviscon içmek istemedim şimdi gece gece fayda da etmiyor artık zaten..
Derinderin946 Elif927 inşallah canım günün belli olması da ayrı geriyor insanı herşey tamam aslında ama sanki hep eksik kalacak gibi zor zamanlar valla Allah hepimize kolaylık versin 🌸
Elif927 sinoli Tedavide ki ilaçlardan zonayı duydum ama bilgim yok hiç inşallah geçer ya tek istediğim şifasını bulsun 🤲🏻🤲🏻
Derya_gumus Elif927 valla doğum yakin galiba oyle görünüyo haftaya salı ya kadar beklese bari bebisim cok kasilmama agrilqrim oluyor ya zaten ilaclarla bu haftalara gelmistim adalat progestan falan biraktim kasilmalar siddetlendi doktorum biraktirdi ama bugun doktorada sormadan 1 tane adalat ictim saliyi beklemesi lazim
Elif927 Derya_gumus bende adalarla dupbaston içiyorum troid de çıktı oda var kalp içinde vermişlerdi hızlı diye içmedim onu hiç 🥲
Elif927 Green7 hala arada bi hissediyorum ama herhangi bir şey yapmadım doktorum normal kontrollerimi bile bıraktı son haftalar diye heralde ama sağlık ocağına uyananabilirsem dicem
dmnkls Derinderin946 yazdıklarınızın tamamını bende uyguladım ama kızım bir türlü dönmedi doktorumda bu saatten sonra %95 dönmez dedi 37+4 benimde şuan yarın kontrolüm var sezeryan günü verecek doktorum hayirlisi olsun inşallah hepimiz için.
Derinderin946 dmnkls inşallah canım biz bugün günümüzü aldık 26 Aralık kısmetse bakalım çok geriliyorum düşündükçe ama Allah hepimize kolaylık versin🌸
gozdeileri Elif927 yarın doktor kontrolüm var aslında gecen hafta sezeryan diye karar vermiştik ama.yine de alttan muayene edicem dedi. Ne diyecek bakalım. Kendi gelmezse 39 da alırım demistit. Nedense hiç bekleyecekmiş gibi hissetmiyorum çünkü kendimi çok iyi hissetmiyorum özellikle dünden beri
Muhammedinannesi2424 Haftamdayim 3. Normal dogumum olacak insAllah ama bu hafta çok kötüyüm. Gece 4 ten belli ayaktayim midem bulaniyo ağrı sızı içindeyim ateş basiyo. Diğerlerinde 35. Haftamda doğum yaptığım icin agirlasamadim o yüzden bu haftalar bana cok ağır geldi
11115 Gebebiri bende 36 haftadayım, aynen öyle mide bulanması, kusma, ishal 1 haftadır böyle ama hiç gelen giden yok,ama sende artık doğum zamanı, hazırlıklı ol🤗