sinoli valla normlde benim 5.ayda başladı detaylı da ters a dalgası oldu bebeğe benden kan gitmio du suyuda azalmıştı başka doktordan görüş aldın dedi gittik şans verdi bebek napicak bakalım ona gore hareket ederiz dedi bizi heyete soktu heyette de 24 olcaktik 21 uyumlu çıkmıştı Karnı nie geride die plesanta da kötü idi benim sonra plesanta dan parça alincak dediler aldılar 1 ay bekledik kalbi durur dediler micro array ve cvs yapıldı temiz geldi ama dediler yetmez nie geriden geliyor ekranlarda bisi yok organlar iyi bi test daha var dediler ama biz olduk kocaman ondada bisi çıkarsa gebelik sonlanıo dediler o testide yaptisak doğum snrasi çıkarmış sonucu fiyatı 16 bin 30 da 27 uyumlu idi o gün bende ilk perinetologuma geri döndüm hocam bole diolar diye gel bakım dedi baktı şaşırdı kan akımları düzelmiş suyu dedi düzelmiş bu bebek nasik buralara geldi dedi 32 deyim karnı bacaklar 4 5 hafta geriden gelio 1150.gram 35 cm riskli dönemler geride kaldı dedi o testi de yaptirsanz bisi çıkmaz mrk etme dedi çok şaşırdı güzel.bir yenidoğan yoğun bakımda toparlar orda güzel bakiolar dedi 3 gnde bir nst gel dedi takip yapcam dedi 36 ya kadar tutcakmis