Zuzuu86 cansualisa aaa nasıl yanı 😂 tanıştık mı seninle yanı o konuştuğum arkadaş senmısın yaa ☺️☺️ bıcır bıcır konuşan bır kızın vardı
cansualisa Minikalbim111 kuzum doktorum 2 haftaya kadar gerilik sorun yapmıyordu bnmde 1 hafta gerideydiii hep suan normale döndü bence takma kuzum önemli olan ciğeri
cansualisa Zuzuu86 hahah evet evet Alisa benim ki de kıvırcıkta cinsiyet öğrenmiştin erkekti dimi ağlayarak çıkmıştınız🥰🌺🌺
Zuzuu86 cansualisa 😄😄 evet evet kızım kız kardeş ıstıyodu 🙈 erkek olduğunu duyunca şaşırıp çok ağlamıştı 😂 sımdı sabırsızlıkla bekliyor☺️
cansualisa Minikalbim111 kuzum her gün muz 2 bardak kefir sebze etli yemekler yiyorum kahve içiyorum çıkolatasız asla😀 yani yeme düzenimmm böyle
ZeynepNilDuran mekselina46 ocağın son haftası normalde beklenen doğum tarihi. Erken doğum riski olduğu için zamanında gelmesi için dua ediyoruz 🤲🏻 o yüzden bir miktar strestli geçiyor.
1erkekkannesiiii mekselina46 her şeyimiz hazır 💜 erken doğum riskim var ama umarım biraz daha içerde kalır. Cumartesi de görüş günü 🌸