HRHR mekselina46 vücut agrısı nefes darlığıyla ugraşiyoruz Çok şükür sağlıkla gelsin bebeklerimiz 🌸🙏🏻
Lizbonn mekselina46 Valla son düzlükte fazla ağırlaştım akşamın saçma saatlerinde her an uyuyakalabiliyorum sonra da 3-4’ten aşağı uyuyamıyorum.
Fatmapelit12345 mekselina46 Ocak sonu planliyor doktorum doğumu Nasipse benimde bazen adet olcak gibi ağrım oluyor agirlastim ve karnım çok sertleşti çocuğumda hareketli Elhamdülillah biraz canımı acıtıyor
Minikalbim111 HRHR al benden de o kadar aşırı agrılar en cokta bacaklarımda bide dedigin gibi nefes daralması 😑 yasıyoruz daha Ocak sonu gibi
mekselina46 Evet son duzlukteyiz aynı durumlar bendede var sürekli tuvalete çıkma kasılmalar ve kaşıkla baskı ağrı
Lizbonn mekselina46 Evet evet yalancı sancıları yaşıyorum bende vajinamda aşırı baskı bir de adet olacakmış gibi ağrılarım oluyor arada 🥲
mekselina46 Hazırlıklar ne alemde ne yaptınız ben son makinayi bugün attim birazı utuledim katlafim hastane çantamı hazırlayacağım önümüzdeki günlerde insallah
Zuzuu86 Kıyafetler yıkanıp ütüleniyo 🤗 sabaha kadar hıc uyku yok 🤦🏻♀️😄 sürekli tuvaletteyım, ağırlaştık artık ☺️
mekselina46 Bebislerimizin isimleri hazırmış biz hala karar veremedik herkafadan bir ses çıkıyor içime sinen isimde bulamadim
cansualisa mekselina46 yuvarlanıp duruyoruz 4.5 yasındakı kuzumla da mücadele ediyoruz okul hastalık ev vs 3 Ocak nts 12’ocak spinal olcam inş aldık günümüzü
mekselina46 Hayirlisi ile insalalh benimki sanirim 38 i beklemez doktorum gün vermedi ama bana öyle geliyor