Leylazerr Rumuz123456 benim 32 de aldı hiçbir şikayetim de yoktu muayneye gittim nst istedi ve her hafta çağırıyor eşimde çalışıyor gelemez benimle burda yabancıym ağırlaştm her hafta git gel yoruyor
Elmir-2525 Rumuz123456 bende 32.+5 de gittim hiç daha nst ıstemedı. Sorununuz olursa dile getirdıgınız sanırım ondan sonra alıyor nst ye
cansualisa Leylazerr inanır mısın kızımda 38+5 te sezeryan oldum hiç girmedim oğlum da da doktorum 3 ocakta sokacakkkk günde verdi sezeryana insan tedirgin oluyor 😀😀
Leylazerr cansualisa ya ne güzeö aslında hastane yakın olsa yanında biriyle gitsen güzel ama tek başına git gel yoruyo beni allah korusun bişi olur korkuyorum iki araç değiştiriyorum kış ayı bide
Rumuz123456 Leylazerr bende gittiğmde nst ister dedim ama istemedi, bir de üç hafta sonra gel dedi anlamadım neye göre 🤷🏼♀️
cansualisa Leylazerr Allah yardımsın olsun kuzum bnmde aynı dağlık alanda yaşıyorum yokuş hep gerisini sen düşün kızımı okula bırak et vs taksi bile laf ediyor soruyor tepeye deyince almıyor bugün korsanla döndüm düşün gerisini eşimde işe gitti
Fadimegll321 Leylazerr Puding cansualisa kızlar tecrübelisiniz diye soruyorum biz 22 haftalığız yattığım tarafa toplanmıştı dün gece bebeğim diğer tarafa döndüm ağrılı bir şekilde düzeldi normal mi
beyzzsenturkk Leylazerr keske günlere bölseydiniz ya da sen kendine yüklenmeseydin allah korusun sancılarını tetikleyebilirdi biraz daha dikkat et 💘
Leylazerr beyzzsenturkk eşim saolsun yaptırmıyo bişi ama duramıyorum bende yerimde tövbe o şekilde yormam artık gerçekten bu haftalarda hamile olduğumu anladm öncesi ne güzeldi 🤣
Leylazerr cansualisa ay benim bulunduğum yerde yokuşlu yürüyüşe çıkmaya korkuyorum allah yardımcımız olsun inşallah
cansualisa Leylazerr amin kuzum düşün bnm bura fulll öyle market desen 2 sokak üstü ama dik bayır. Çıkana kadar nefes. Nefese kalıyorsun
Leylazerr cansualisa az kaldı az biraz daha sabredecez artık akraba falan yok tek kalmakta kötü benim eşimden başka kimsem yok yanımda
Leylazerr cansualisa benim kayınvalidem gelecek bugn çağırsam gelirde istemiyorum daha 40 gün var doğumdan sonra da kalır o kadar kalmasını istemiyorum açıkçası annem gelecek ay sonu ama doğumdan sonra hemen gidicek kardeşimin düğünü var