Kadriyeeren203 Bizim de son 25 😁 ama şu son 2 hafta geçmek bilmedi ya bana da zaman geçmiyor gibi sanki 🤭Halimee1634
DevriminAnnesi Halimee1634 son 11.. yarın ilk çatı muayenemi olucam, yalancı sancılar devam ediyor artık iyice ağırlaştık 🥹 yan yatıyordu en son inşallah baş asağı pozisyonuna dönmüştür bi an önce görmek istiyorum oğlumu 🥰🤍🥹
Halimee1634 DevriminAnnesi çatı muayenesi oldum bugün hiç korkmayın ☺️ doktoruma çatı denilen şey bu muydu yani dedim boşuna korkmusum
Gulo0106 Halimee1634 benimde yarın muayene günüm sanırım banada çatı muayenesi yapılacak nasıl zor muydu aslında çok cesaretli birisiyim ama nedense çok korkuyorum oturdum ağlıyorum sinirlerim çok bozuldu 😂
DevriminAnnesi Halimee1634 kasmamak için elimden geleni yapıcam dua edin lütfen bas asağı dursun ki normal doğum istiyorum 🥹🤲🏻🥰
Halimee1634 DevriminAnnesi secde pozisyonunda kalcani sağa sola doğru hareket ettir demişti doktorum dönmesi için benim 35 te döndu bu hareketi yapmıştım inşallah istediğin olur canim
Elifimhbvf Kızlar bugün hastaneye giderken yere düştüm ayağım burkuldu hafif şişti ne yapsam iyi gelir
Elifimhbvf Halimee1634 o an dışarıdaydim iki saat geçti aradan çok bastım.ustune şimdi acısı çıkıyor sızlıyor zeytin yağıyla eşim masaj yaptı sardık ama basınca kötü oluyo