Mihra09 ben sezeryan epidural normal normal auda dpgum hepsinden korkuyordum , aci esigim asiri dusuktu ve bilmiyorum sonucta nasil bir sey dovme yaptirmak piercing yaptirmak gibi bir seyde degil ki iki atis yaptiralim sonra birakalim 😂 32 haftada kizim icin erken dogacak bu demesi uzerine duzenli gittigim doktorum disinda umraniye egitim arastirma ya gittik acilden girdim durumu anlattim ve agrim oldugunu belirttim. O gun bana doktor bir sorun yok dediginde normalde ozelde planlanan dogum iptal oldu akisina saldim. Kac kez gittim sancim var diye 5 dk da birde oldugu olmustu ama 100 sancinin 70 i yalan di 😂 son dakika orda kontrole gittim , randevu olmadigindan pat diye gidiyordum ama umraniyede olmamiz sans isiydi ogun ve gittik. Ben cook okudum iyi kotu dogumlar , dogumda ne yapmaliyim ve hangi dogum bana daha iyi geliyor. Gorumcemin ebe olmasi + benim icin dedigim gibi ve aklima bir sey takilsa soruyordum , ama o gun yatis yapildi ve tum korkularımı doktorla paylastim bana anlattiklarinda evet ben arastirdim boyle ikinmam soyle nefes almam gerektigi yaziyordu bu ne kadar dogru dedigimde bana , ne guzel biliyorsun iste, birazda akisa birakalim dediler ama yinede insan korkuyor yani en azindan ben korktum 😂 suan olsa cidden korkmam , ama o an niyeyse ilk dogum ve hani ne olacak bilmiyorum , dedigim gibi kan hastaligim var ve cidden cok muallâktaydım. Ama tum sordugum bu isin uzmani olan kisiler biz sana elektirik baglayip yapay kasilma gerceklestirmiyoruz , vucudun saygilamasi gereken hormonu biz disardan veriyoruz sadece , yani ayni sekilde aciyacak canin sadece hormon disardan , ve ben aci esigim dusuk , aclik susuzluk uykusuzluk olmasa ben daha cabuk dogururdum , ama ameliyat olma ihtimali yuzunden ikinamadim bile duzgun 😂 yani bu bendende kaynaklaniyir hastaligimdanda , ama suan oyle deseler regl agrimin biraz ustu derdim. Suan regl ageim hic yok bu arada sjsjdjjd