Edabrbr Kızlar kayseri memorialde doğum yapanlar var mı full paket almak mı sadece doğum paketi almak mı hesaplıya geliyor memnun kalanlar kalmayanlar bi bakıversin😍
Edabrbr Nuuurrr yazın sormuştum 1600 kira fark demişti 3600 tam paketti sanırom salı kontrolüm var konuşacağım tekrar size kaç dediler, birde memursen indirmi var bende yüzde 15 kadar
Edabrbr Nuuurrr birde. İnstagramdaki odalarda ikramlıklar şekerler hepsi var acaba full pakete dahil mi bilgin var mı canım
1anne2bebek Edabrbr Merhaba doğum ücretini sordunuz mu acaba. Bend e özgüç altun a gidiyorum ocak gibi de ben doğum yapacağım İnşalla h
Daisyy Edabrbr hem muayene hep de doğum paketleri. Ben de özgüç beye gitmeyi düşünüyorum memnun musunuz?
Nuuurrr Edabrbr bebek çikolatası ve hediyelik yok diğerlerivar yani bize verilen kağıtta yazanlar oluyor
Edabrbr Daisyy doğum ücretlerini salı öğrencem değişmiş, muayene 160. Ben çok aşırı memnunum acıbademe falan da gittim kontrollere özgüç bey bir numara 👍🏻
Daisyy Edabrbr teşekkür ederim öğrendikten sonra burada paylaşırsanız çok mutlu olurum inşallah bebeğiniz sağlıkla dünyaya gelir :)
MgeTimurhan Daisyy Gecen hafta konustuk 4400 normal ve ya sezeryan farketmiyor. Eger vip oda isterseniz 1600 lira ek ucreti var bunlar normal sgk fiyati ama saglikci indirimi memur indirimi konusunda bilgim yok
Edabrbr Nuuurrr poğaça kurabiye vs vs vardı fotogrqflarda ama fiyar baya artmış sizin kaç haftalık :)
Daisyy MgeTimurhan çok teşekkür ederim hamileliğim biraz daha ilerlesin daha sonra özgüç beye gitmeye başlayacağım inşallah şimdilik daha çok yeni keseyi bile görmedik 😊
Nuuurrr MgeTimurhan kişiye göre mi fiyat çıkarıyor bunlar ya garipmiş daha bi 2 hafta olmadı arkdaşım vip pakette 4800 e doğum yaptı
MgeTimurhan Edabrbr bizim 36 haftalik evet standart odada oda suslemesi var, lohusa serbeti , 7 adet fotograf, fon ve makyaj diye hatirliyorum
Nuuurrr Edabrbr 33+4 cnm ya pohaca filan görmedim şerbet süsleme kapı süsü top çikolata gibi bişeyi vardı kağıdı var elimde atayım isterseniz