Tubatgn
Üni den mezun olup atanamayınca çeyiz yapmak için markette çalışıyordum. Bir çocuk geliyordu 10 yaşlarında adı Çağrı ydı. O kadar sevecen akıllı saf tertemiz bir çocuktu ki resmen keşke benim oğlum olsa bu çocuk diyordum o derece seviyordum. Yüzü de çok güzeldi. Annesi de daimi müşterimizdi. Oğlum olursa Çağrı koyacağım dedim o gün sonra. Evlendik oğluma hamile olduğumu öğrendim. Çağrı ismini çok sevdiğim için eşim müdahale etmedi. Yanına bir isim daha koymak istedik. O da kadın doğum doktorumun adı oldu 🥲😅 adam o kadar tatlı dilli güler yüzlüydü ki kesinlikle oğlum da böyle biri olmalı , doktorumdan çok memnunum diyerek adını Çağrı Melih koyduk , koydum 😅🤌🏻🙈🙈♥️ kızımız büyük oğlumuzdan. Kızımın adını da sevgiliyken düşünürdük, ilerde bir kızımız olursa ne olmalı diye. Allah katında güzel bir isim olmasını istedik çünkü kaderimi birleştirecek olan Rabbimdi elbette. O sırada arkadaşım tesadüfen bir anısını anlattı. Annesi kardeşine hiranur koymak istemiş ama babası o ne saçma isim deyip şeyma koymuş kardeşinin adını. Çok hoşuma gitti ve baktım anlamına da , sonuç olarak Hz Muhammed sav e vahiy gelen Nur dağının Hira mağarasının adını koyalım diye söz verdik birbirimize ve rabbime. Evlendik kızımız oldu. Hiranur koyduk 😍😊😊🧿🙏🏻