dilara1601 Gozdeee7 Ben de ezel de takılı kaldım 🥰 Eşimi ikna edebilirsem tabi çok sevindim herkes bişi soyluyor ama ben çok sevdim 😍
Nurdan2021 Kızımız olursa almina veya Asya olacaktı erkek olacağını öğrendiğimizde Ahlas ismini çok beğendim eşim hala itiraz etsede ben kararlıyım 🧿
Minibebe Tubatgn Bi hikayemiz yok eşim babasının ismini koymak istedi bende ikinci ismini buldum Mehmet Kayra koyucaz insAllah. Kızım var onun ismine Azra hem uyumlu oldular
Marmarisli Aysunackbs Aysunackbs biz eşimle 7 yıllık sevgiliyken evlendik. Şu an 1 yıllık evliyiz ve ilk çocuğumuzu bekliyoruz. Biz marmariste Arena diye bir gece klübünde tanıştık. 8 yıldır hep dedim ki oğlum olursa adını AREN koyacağım diye. Şimdi çok çok istediğim kızımızı bekliyoruz. Aden, Alin, Arven isimlerini düşünüyorum henüz karar vermedik. İlerde oğlum olursa Aren koymak istiyorum.. :) 💖
Sema5834 Bizimde bir oğlumuz olacak inşallah ve adını eymen koymaya karar verdik. Öncesinde tabiki cok araştırmıştım kuranı kerimde geçiyor olması ve anlamının güzel olması önemliydi benim için o yüzden en son eymen isminde karar kıldık. Eşimde beğenince tamam eymen olsun dedi😍🥰
ygmrtpclr 17+0 ım. Oglum olucak nasipse. Adını Hasan Yağız koymaya karar verdik. Hasan rahmetli babamın adı Yağızı da uyumlu ve güzel bulduk.
Tiiffany Tubatgn ah sorma canım. Bizim ki çok romantik 😂😈 Muhammed koymayi cok istiyordum peygamber efendimize duydugum sevgiden ötürü ama Soyad cok uzun 12 harf sadece soyad. Bende haliyle kısa olsun istedim. Peygamber efendimizn şahabesinin ismini düşündüm Enes karar kıldıkkk evet sadece Enes olacak :) buraya kadar 👌 tamam Dogdu oğlum iyi hoş güzel. Süzme eşim, süzme diyorum evet çünkü artık eski eş :) şükür🙏 😂 kimliği çıkarmış gerizekalı afedersinz :) tutamıyorum kendimi 🫤😄 bak ne yaptım dedi. Naaaptın? Dedim. Elime kimliği verdi.Enes Batın ve 12 harf soyadı yazıyor. Döndüm ve hakaret ettim.artık agzıma ne geliyorsa.Biz niye sadece enes olsun kısa olsun istedik dedim. Soyadımız uzun diye dedi. Ee gerizekalı sımdı ne oldu dedim. 24 harf ad ve soyad. Daaha cok saydırdımda neyse yazmiyim :) malesef iş işten gecmis değiştiremedim. Batın Allahın isimlerinden birisi El Batın. O ismi koymak istemezdim ağır kaçar diye. 12 sene oldu bir kez olsun Zaten 2.ismi kullanmıyorum. Zaten sadece dünyaya gelmesine vesile oldu birde ismine gerisi yok.bu isim konusu aklıma geldimi deli oluyorum. Okul hayatında cok sıkıntı oluyor
Yeniden-burda2 bilgeka bende Türkçe kökenli isim koymak istiyordum. Eşime bahsettim o da mantıklı buldu. Sonra isim aramaya başladık kızıma. O kadar zaman baktık ama en içimize sinen Bilge ismi oldu. Bizde Bilge koyduk. Şimdi kardeşi olacak. O da kız yine Türkçe isim arıyoruz. Burçe hoşuma gidiyor eşimde Gökçe olabilir dedi ama ne yazık ki yakın bi akrabasında var o yüzden ben pek taraftarı değilim. Ama 3. Kızım olursa Gökçe olabilir 😌
bilgeka Yeniden-burda2 bilge yumuşacık bir isim çok güzel yeni bebeğiniz de sağlıkla gelsin Burçe de harika bi isim :)
Tiiffany Papatyakokulukiz İşte neymiş birini ben koymuşum diğerinide kendisi koymuş. Halbuki kendisinin onayı ile karar vermiştik. Evet agır bi isim o yüzden o isimle seslenmiyorum hiç
Hat25 Bizimde oglumuz olucak rabbim hayırlısıyla saglikli kucagimiza almayi nasip etsin yusuf ayaz,yusuf tuğra,yusuf poyraz,hala kararsızım yusuf kesin gibi yanina hangisi yakışıyor sizce🤔
Msdikmen simgeesila benimki de kız. İris diye düşündük ama tam içime sinmiyor açıkçası br yapacağım bilmiyorum