CansuCaTurkmen 20+3 canım bizde pazartesi detaylı ultrasona gidicez Allahın izniyle o zaman öğrenicem ne kadar olduğunu ☺️
AleynaHasanAydn CansuCaTurkmen bende Detaylı ultrason istiyorum ama o un için ayriyetten tandevu alınıyormu çünkü benim doktorum değil ilk defa gidicem
Bsra77 AleynaHasanAydn Benim yarım saat kadar sürdü. 40 dakika bile süren varmış sanırım doktora göre değişiyor.
TCSRFEGUL AleynaHasanAydn 19+6yken 23 cm 360 gr.dı kızım 🙏🏻😍 sağlıklı olsnlarda ufak tefek farklar hiç önemli değil sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🏻🙏🏻
Ahsenveannesi AleynaHasanAydn yok canim etkilemez. Benimde dusuk riskim var yeni cikti😞 Allah atlatmayi bana da nasip etsin
Ahsenveannesi AleynaHasanAydn artik hizli buyume donemine girdiler seninkide 300 u rahat gecmistir sıkınti yapma kendine
CansuCaTurkmen AleynaHasanAydn hastaneden hastaneye değişiyor sanırım benim gittiğim hastanede ayrı bir doktor ilgileniyor ikili teste de onda baktırmıştım bizzat doktorla görüşüp randevu aldım.
AleynaHasanAydn Zhrtsdmrlnk ay ne güzel bende de var 😍 çok güzel ben bazen yürürken hissediyorum otururken bide yatakta sağa sola dönerken daha çok hissediyorum 💕