AleynaHasanAydn Merhaba hanımlar 20 haftalık hamileyim 20 haftalık olanlar bebeklerin kilosu nasıl 🤗 pazartesi günü doktora gidicem en son gittiğimde 18 haftalıktım 258 gramdı şuan genelde kaç kilo oluyorlar 🤗💕
Mucizelerim_06 AleynaHasanAydn ikiz kuzularım biri 295 gram biri 375 gram rabbim yavrularimzi bize bağşlasın insalllh 😍
AleynaHasanAydn Zhrtsdmrlnk çok teşekkür ederim❤️ Rabbim sağ sağlim kucağımıza almayıda nasip etsin❤️💕
AleynaHasanAydn Ahsenveannesi acaba bebimki küçükmü ya düşük riskimde vardı benim grlişiyomu gelişmiyomu çk merak ediyorum çok şükür düşük riskim yok artık yani doktor öyşe söyşedi ama gelişimini etkilermi düşük riski
33NAZ AleynaHasanAydn ben 19da gittim 18 cm 256 grmdı .. çarşamba günü gidecem o zaman bende 20.haftalık olucam çok merak ediyorum 🤗
Ahsenveannesi AleynaHasanAydn yok canim etkilemez. Benimde dusuk riskim var yeni cikti😞 Allah atlatmayi bana da nasip etsin
Ahsenveannesi AleynaHasanAydn artik hizli buyume donemine girdiler seninkide 300 u rahat gecmistir sıkınti yapma kendine
Bsra77 AleynaHasanAydn Benim yarım saat kadar sürdü. 40 dakika bile süren varmış sanırım doktora göre değişiyor.
tazecikanneee 18+4 gibi felan gittiğimde 20cm 240gr demişti ama kendi doktorum ve hastanem olmadıgından pek güvenemediiimm 😒🙈 kasım gibi tekrar gidicez bakalım Bu sefer kendi doktorumuza 💪🏻🤷🏼♀️