53anne Banada ilk başka erkeğe benziyor demişti 12 haftalıkken sonra kız dedi değişmez umarım bundan sonra 🥹
momofprincess1221 19+6daha ögrenemedim . ama bence kiz . kizlar göstermez diye duydum. erkek olsa simdi bilinirdi diye düsünüorum
Sibelcin momofprincess1221 12 haftalıkken gittim kız diye görüyorum 2 hafta sonra gittiğimde kesin kız dedi başka doktora da görünmek zorunda kalmıştım hep gösteriyodu kız dediler onunla ilgisi yok bence
Cerennn_ Gamzeuzunn özel değilse gen testini neden yaptırdınız bide ücretli sanırım ne kadar bir ücreti oluyor acaba 🙏🏻
Burcuuu12A Endiseliannecik 18de gittim göstermedi 21 haftalık hala bilmiyorum sadece tahmini olarak kız dedi 😅 Pazartesi tekrar gidicem buraya bunu bırakayım da okuyan bebeğim pazartesi doktora gittiğimde uygun pozisyonda olsun ve cinsiyetini öğreneyim duası etsin 😅
momofprincess1221 Burcuuu12A amin amin haberini bekliyorum valla .bende de ayni durum cünki .randevum 28.12 de . gercekten habber et lütfen
Asildilekkkkkk17_ Burcuuu12A bizde 17 haftalık olduk 2 defa gittik göstermiyor artık detaylı ultrason da öğrencez yapcak bişey yok 😅😅
031019 Endiseliannecik ben 12.haftada öğrendim cinsiyetini Erkek .Ama değişiyor Tabiki rabbim gönlünüze versin inş
Egemooms Endiseliannecik Biz 19 da öğrenebildik canım ama inşallah senin hemen gösterir 12 de söylediği yanılma payı olabilir
Gamzeuzunn Tgck Zaten türkiyede 1 tane yer var oda ankarada GENOKS doktorumuzda orayı tavsiye etti 4 günde sonuçlar geldi evimize gelip kan aldılar ilgililer ..
Aysesen19 Endiseliannecik 10+5 de kıza benziyor dedi 11+5 de yine aynı kıza benziyor dedi bende hep erkek hissediyordum 16. Haftada tekrar gidicem kesinleşir artık
Pamukasln Aysesen19 banada 11+3 te kiz dedi bende erkek hissediyordum 15+4 te erkek dedi küçük haftalarda yanılma oluyor bence
03rabia48 Aysesen19 ŞİMDİ BEBEK İLK OLUŞURKEN ERKEK UZVU GİBİ ÇIKINTISI OLUYORMUS. VE DİYER AYLARDA YANİ 4 AYLIK OLUNCA DEĞİŞİYOR VE CİNSİYET İ OTURUYOR MUŞ.VO YÜZDEN 16 HAFTALIK İYİ BİR SONC ALMAK İÇİN İYİDİR
nur34_ Endiseliannecik 16 oncesi doktorum hic tahmini konuşmadı 16 da %90 kiz dedi 20 kontrlm vardi yine kiz dedi dua ediyrm simdi detaylida erkek cikmasin diye saglikli olsunlar onemi yok ama hep kiz annesi olmak istedim