Ben birşey yapmıyorum kalçamı ağrıtmışım evde odadan odaya dahi geçemiyorum 🥺
Sancı beklemekkk....
mavininhertonuu 37+4 beklemedeyim bende. Yapıyorum hareket falan işte kendi çapımda😁
mavininhertonuu 38+5 de sabırsızlıkla sancı bekliyorum ama yok sancı ne nişan ne su karnimda ağırlık olmasa hamile olduğumu unutacağım o derece normal. Hayırlısı ile gelse de sancimiz dogursak sağlıkla. 40 li haftalara kalmak istemiyorum .bebiş kg aldıkça doğum zorlaşır diye korkuyorum.
Ebruliya Bende yaptım kendi çapımda sonra perte çıkardım kendimi 😂
sedaa12 Hayırla sağlıkla kavuşalım inşallah bende 40ı geçirmek hiç istemiyorum gebeliğin en başından beri doktora da söyledim 40ı geçirmek istemiyorum diye o da yok artık sancını beklicez dedi ama ne kadar bekleyeceğimizi hesap edemedi galiba 😂
mavininhertonuu 39+3 teyim yuruyus yapıyorum 1 saat gunde evdede oyle comelme felan ama tık yok😀
zeynep9898 o kadar yürüyüşe rağmen sen de doğuramadıysan ben ümidi tamamen keseyim sıfır yürüyüş 😂
Benimde dun gece nişanim geldi ama hic agrım sancım suyum falan yok cok iyi hissediyorum acaba ne zaman başlar doğum hic bilgim yok ilk gebeligim
Derya5866 bende bişey yok şuanlık belkide vardır gecen persembe gittim bişey yoktur belkide açılmam vardır suan persembe yıne gıdecegım☺️
mavininhertonuu hayırlısı be canım😀valla beklemedeyız esım sabırsız sezeryan ol kurtul dıyo😀😀
Pera1esra benimde pazar geldi nişanım ses seda yok 🤷🏻♀️
zeynep9898 Benimkide hadi hadi ne zaman doğurcan hadi artık çok durmadı mı diyip duruyo 😂😂😂