bsranur123 seni çok iyi anlıyorum canım şimdi sana ne desem boş gelecek biliyorum çünkü aynı şeyleri bende yaşadım yumurtlama ilacı veriyor Dr kullanırken acaba yumurta oluşacak mı diye strese giriyorsun 10. Gün çağırıyor Dr acaba yumurtam oluştu mu ki diye düşünüyorsun ilişkiye giriyosun acaba oldu mu düşüncesi ile giriyosun ilişkiden sonraki günler netten hamilelik belirtileri okuyup kendin de o belirtileri yaşayıp yaşamadığını kontrol ediyosun adetin gecikirse iyice umutlanıyorsun adet olursan bütün hayallerin yıkılıyor 😔 bunları kaç aylar buyunca yaşadım😔ve çevremdeki herkes zamanı var demek ki, stres yapma, düşünme, bende kalamiyordum şunu şunu yaptım kaldım gibi tavsiyeleri bile insana batıyordu çünkü o psikoloji de seni anlamadıklarını düşünüyorsun.. o yüzden seni üzmek istemediğim için sadece tavsiye olarak rahim filmi çektirmeni öneririm tüplerde tıkanıklık ya da yapışıklık varsa zaten aşılama da olumsuz sonuçlanıyo ben çok kez yaşadım çünkü bunu. Eşin de Dr gitti mi peki canım