Nuray08 Kızlar dogum yaptim saat gece 12 de doğdu güneşim Rabbım isteyen herkese hayırlı doğumlar nasip etsin sırası gelene bur avazda inşallah evladım yanımda uyuyor yakın zamanda dogum hikayemi yazarim umarim
Sumeyye_topal Nuray08 yaaa gözünüz aydınn sağlıkla sıhhatle büyütün insaAllah 😍 bende doğurmak istiyorummmm
canparcam72 Nuray08 Nuray08 gözün aydın canım Allah analı babalı sağlıklı bi şekilde büyütsün benimde bugün nişanım geldi ama sancım yok acıkma da 1-2 cm
Elif927 Nuray08 Allah hayırlı etsin gözünüz aydın canım inşallah bizde sağlıkla kucağımıza alırız 🤲🏻🤲🏻🥰🌷
Nuray08 canparcam72 saol cnm benim Allah razı olsun hepinize dua ettim bi avazda kurtulun inşallah seninde yakındır cnm sağlıkla al inşallah kucagina
Mcolci Nuray08 gözün aydın canım sağlıklı sıhhatli büyüt bebeğini💐 çok geçmiş olsun darısı bize inşallah hayırlısıyla🤲
Cdem21 Nuray08 ayy çok sevindim uyanmıştım aklıma siz geldiniz foruma bi bakıyım dedim Allah analı babalı büyütsün inşallah gözünüz aydın 🥰🥰🥰
Nuray08 Cdem21 ay çok sevindim cnm Rabbım bi avazda kurtarsın senin axilmanda doğumunda çabuk olur şu glibce xbk oluyor 🤲
Bebisinannesi23 Nuray08 Allah analı babalı büyütsün inşaallah. Sağlıklı , güzel , mutlu ,hayırlı uzun ömrü olsun . 🌸